23

Ιουνίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Νέο Live Webinar

23

Ιουνίου

2021

Νέο Live Webinar

In-Office Λεύκανση. Θεραπεία; Marketing; Έσοδα; Διαφήμιση; Όλα ή τίποτα από τα παραπάνω;

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

23

Ιουνίου

,

2021

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

120 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Αρχές του 2000 η Λιζ Χάρλεϊ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς «πάλευαν» για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας «αβάσταχτη γοητεία», όπου η επιλογή αλλά και το σενάριο είχε άμεση-εμμεση σχέση με κάτασπρα φωτεινά χαμόγελα. Η in-office λεύκανση με την πρόδρομο εταιρία της beyond σήμερα … έκανε όχι μόνο τους ηθοποιούς αυτούς να φορούν ένα όμορφο λαμπερό χαμόγελο αλλά και την οδοντιατρική κοινότητα να γίνει φανατική οπαδός της λεύκανσης στα οδοντιατρεία.
Πανεπιστήμια, Ακαδημίες, εταιρίες , προϊόντα και τεχνικές, opinion leaders, έρευνες, επιστημονικές διαμάχες, διαχρονικά συνοδεύουν από τότε τον όρο λεύκανση. Είναι αισθητική ή κοσμητική παρέμβαση, θεραπεία ή marketing, συμπληρώνει ή πανάκεια της επανορθωτικής οδοντιατρικής?
Η μέθοδος των δισκαρίων, τα laser ή in-office θεραπεία με διάφορες λάμπες-ακτινοβολίες είναι η καλύτερη επιλογή?
Στο webinar μας θα σας δείξουμε μέσα απ’τη δική μας πολύχρονη κλινική εμπειρία και τη βοήθεια της evidence based dentistry πως μπορείτε να επωφεληθείτε στο έπακρο από την in-office λεύκανση προς όφελος των ασθενών αλλά και του ιατρείου σας! Φέραμε από τους πρώτους το 2004 την in-office λεύκανση και μετά από εκατοντάδες περιστατικά θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί σας εμπειρίες, λάθη, προβλήματα, στοχασμούς αλλά προπάντων ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ!!

Υποστηρικτές

Οδοντεμπορική Καλλιθέας

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)

Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κε.Δι.Βι.Μ.1. Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.
Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.

Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθεί ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.