Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Ομιλητής

kamposiora-400X400

Επίκ. Καθηγήτρια Φώφη Καμποσιώρα

Πρόεδρος European Prosthodontic Association Επίκουρη Καθηγήτρια Προσθετικής, ΕΚΠΑ

kamposiora-400X400

Σύντομο Βιογραφικό

Η Φώφη Καμποσιώρα έχει ειδικευθεί στην Προσθετική και σήμερα κατέχει τη θέση της Επίκουρης Καθηγήτριας στην Προσθετική στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε πτυχίο Οδοντιατρικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έλαβε Ειδικότητα Προσθετικής και Master of Science από το University of North Carolina at Chapel Hill, ΗΠΑ όπου και δίδαξε για ένα χρόνο. Στη συνέχεια έλαβε το διδακτορικό της δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα τελευταία 20 χρόνια διδάσκει Ακίνητη και Κινητή Προσθετική σε Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο και παράλληλα διεξάγει έρευνα στην Προσθετική σε τομείς που αφορούν την κλινική έρευνα, τα βιοϋλικά και την αισθητική οδοντιατρική. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 70 επιστημονικές εργασίες και έχει λάβει σημαντικά βραβεία. Έχει δώσει διαλέξεις και επιστημονικές παρουσιάσεις σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει οριστεί ως κριτής για πολλά διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι Certified Prosthodontist από την Ευρωπαϊκή Προσθετική Εταιρεία (EPA). Είναι Opinion Leader για εταιρείες οδοντιατρικών υλικών και εμφυτευμάτων. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 1995 αποκλειστικά για προσθετική, αισθητική οδοντιατρική και εμφυτεύματα.

Τα τελευταία 5 χρόνια έχει εκλεγεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της European Prosthodontic Association.της οποίας είναι Πρόεδρος για το 2020 και κατέχει την θέση του Ταμία στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

Μοιραστείτε το