Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

15

Μαΐου

10:00 π.μ.

2021

Ολοκληρώθηκε

Αποκαθιστώντας ενδοδοντικά θεραπευμένα δόντια. Άξονες Υαλονημάτων. Ζωντανή Κλινική Επίδειξη

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Σάββατο

,

15

Μαΐου

,

2021

Ώρα:

10:00 π.μ.

Διάρκεια:

120 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

To webinar πραγματοποιείται στα πλαίσια του Nέου Κύκλου Σεμιναρίων #SHOWTIME by GRPROS και περιλαμβάνουν Ζωντανή Κλινική Επίδειξη


ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η προσθετική αποκατάσταση ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών είναι από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τους κλινικούς οδοντιάτρους. Τα τελευταία χρόνια, δύο παράγοντες έχουν επηρεάσει σημαντικά την φιλοσοφία αποκατάστασης ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών:
A. H κατοχυρωμένη κλινικά και ερευνητικά ανάγκη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προφύλαξη της υγιούς οδοντικής ουσίας που οδηγεί σε ιδιαίτερα συντηρητικές αποκαταστάσεις.
B. Οι όλο και μεγαλύτερες γνώσεις μας στον τομέα της συγκόλλησης σε οδοντικές ουσίες, συνεπικουρούμενες από την ύπαρξη ισχυρών και αισθητικών υλικών, ικανών να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες διαφορετικών αποκαταστάσεων.

Στο ShowTime by GrProS ως εισαγωγή θα γίνει θεωρητική παρουσίαση των βασικών αρχών σχεδίασης και παρασκευής για άξονες υαλονημάτων, καθώς και οι επιλογές υλικών για αποτύπωση και συγκόλληση σύμφωνα με το σύστημα 3M Success Simplified. Στη Ζωντανή Κλινική Επίδειξη θα γίνει παρασκευή του δοντιού, επιλογή και συγκόλληση του άξονα ϋαλονημάτων και κατασκευή της ανασύστασης, παρουσιάζοντας τις τεχνικές και τα απαιτούμενα κοπτικά εργαλεία. Στη συνέχεια θα γίνει αποτύπωση με συσκευές αυτόματης ανάμιξης και ειδικά δισκάρια.
Σε όλη την διάρκεια της Ζωντανής Κλινικής Επίδειξης θα απαντώνται ζωντανά ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Υποστηρικτές

memodent 3Μ

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα