Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

15

Ιουνίου

2020

21:00 ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

15

Ιουνίου

2020

Ολοκληρώθηκε

Brilliant Componeer : “Απλοποιώντας τις απαιτητικές άμεσες όψεις ρητίνης.”

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Δευτέρα

,

15

Ιουνίου

,

2020

Ώρα:

21:00 ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Περίληψη:
Δυο από τα θέματα που μας απασχολούν στην καθημερινή κλινική άσκηση είναι η αισθητική και η ελαχιστοποίηση αποκοπής οδοντικων ιστών.

Με την χρήση των νέων προκατασκευασμένων κέλυφων αδαμαντινης «Brilliant Componeer« έχουμε την δυνατότητα να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο ελάχιστα επεμβατικοί ή ακόμα και να προχωρήσουμε στην συγκόλληση των όψεων αποφεύγοντας την οποιαδήποτε παρασκευη των δοντιών.

Βήμα προς βήμα η αισθητική βελτιωση ενός χαμόγελου με προκατασκευασμένες όψεις ρητίνης, με τις οποίες μπορούμε να αποδώσουμε υψηλής ποιότητας αποκαταστάσεις με αυξημενη αντοχή στον χρόνο.

Υποστηρικτές

southern implants hellas

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Ilias Liapis 400X400
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.