Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

18

Ιουνίου

20:00 Ώρα Ελλάδας

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Ψηφιακά πρωτόκολλα στην σύγχρονη εμφυτευματολογία.

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Πέμπτη

,

18

Ιουνίου

,

2020

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

1,5 CPD Credit Hours

Περίληψη:
Η εξέλιξη των ψηφιακών τεχνολογιών στον χώρο της Οδοντιατρικής τα τελευταία χρόνια είναι αλματώδης. Η ενσωμάτωση της οδοντιατρικής υπολογιστικής τομογραφίας κωνικής δέσμης, της ενδοστοματικής ψηφιακής σάρωσης και της τρισδιάστατης εκτύπωσης στην σύγχρονη Εμφυτευματολογία έχουν, εν πολλοίς, αλλάξει τα πρωτόκολλα αποκατάστασης των ασθενών με εμφυτεύματα.
Πλέον καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση του σχεδιασμού, η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων αλλα και η προσωρινή και τελική επι-εμφυτευματική αποκατάσταση μέσα σε ένα εντελώς ψηφιακό περιβάλλον. Ο οδοντίατρος καλείται να σχεδιάσει τα βήματα της θεραπείας έχοντας πλέον στην διάθεση του όλα εκείνα τα δεδομένα που συνθέτουν τον ψηφιακό ασθενή.

Σκοπός του συγκεκριμένου webinar είναι παρουσιαστεί η ενσωμάτωση των νέων ψηφιακών δυνατοτήτων της οδοντιατρικής αξονικής τομογραφίας, της ψηφιακής σάρωσης, της ψηφιακής τοποθέτησης των εμφυτευμάτων αλλά και της τρισδιάστατης εκτύπωσης των νέων μονολιθικών υλικών στα νέα αποκαταστατικά πρωτόκολλα της σύγχρονης Εμφυτευματολογίας.

Με ποιον τρόπο λαμβάνω το πιστοποιητικό παρακολούθησης του Webinar;
Πιστοποιητικό παρακολούθησης για Webinars με διοργανωτή το Ινστιτούτο Μέριμνα λαμβάνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά το μέγιστο μέχρι 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του online σεμιναρίου. To e-mail αποστολής είναι αυτό που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στο σεμινάριο.</span

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα