Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

17

Νοεμβρίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

17

Νοεμβρίου

2021

Ολοκληρώθηκε

Πώς το Guided Biofilm Therapy ® επηρεάζει την Περιοδοντική Θεραπεία

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

17

Νοεμβρίου

,

2021

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Περίληψη

Η θεραπεία της περιοδοντίτιδας έχει σαφώς βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Οι τεχνολογικές εξελίξεις βοήθησαν τον οδοντίατρο στην αποτελεσματικότερη απομάκρυνση της οδοντικής πλάκας και της τρυγίας και στη μείωση των επεμβατικών (χειρουργικών) διαδικασιών. Η εξέλιξη αυτή έχει επαναπροσδιορίσει προς το καλύτερο τη συμπεριφορά των ασθενών. Αποδέχονται τα προτεινόμενα σχέδια με μεγαλύτερη ευκολία και ακολουθούν το αγόγγυστα το πρόγραμμα επανεξετάσεων. Στην αλλαγή καθοριστικό ρόλο έχει παίξει η «κατευθυνόμενη θεραπεία (διατάραξη του βιοϋμενίου» GBT “Guided Biofilm Therapy”. Είναι αποτελεσματικότερη των αντίστοιχων συμβατών, ανώδυνη για τους ασθενείς και προσφορότερη για τον θεράποντα ιατρό.
Αυτή η νέα τεχνολογία εγκαταστάθηκε ήδη, στα ιατρεία και την συνείδηση μας και θα μείνει μαζί μας, μέχρι κάτι καλύτερο να την ξεπεράσει.

Υποστηρικτές

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.