Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Διοργανωτής

Οδοντιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής

Οδοντιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής

Διεύθυνση: Τ.Θ. 227 Πολύγυρος Χαλκιδικής Τ.Κ. 63100

Τηλ.Επικοινωνίας: 23730 24862

Οφείλουμε να σταθούμε στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο κάθε τέτοιος σύλλογος και από απλό φορέα διαχείρισης διοικητικών θεμάτων του οδοντιατρικού κλάδου, να σταθεί αρωγός σε ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και τους συναδέλφους ειδικά σε εποχές παρατεταμένης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης όπως αυτή που εδώ και 7 χρόνια βιώνει η χώρα μας. Θέματα όπως η δια βίου εκπαίδευση, οι συνεχόμενες αλλαγές στο φορολογικό και ασφαλιστικό πλαίσιο, ο δεοντολογικός κανονισμός και η απαρέγκλιτη τήρηση του προς υπεράσπιση και προστασία όλων μας, είναι ζητήματα που ο σύλλογος μας θέτει σε προτεραιότητα και θα αγωνίζεται εις το διηνεκές στην κατεύθυνση της ανάδειξης και προώθησης τους.

Γνωρίζοντας ωστόσο ότι η ανάδειξη τέτοιων ζητημάτων, μπορεί να θεωρηθεί ως ένας αγώνας προάσπισης μικρών συντεχνιακών συμφερόντων, θέλουμε να καταστήσουμε σαφή την πρόθεση του συλλόγου να ενστερνιστεί τις αγωνίες της κοινωνίας μας και να έχει ευήκοα ώτα στις ανάγκες των ανθρώπων της, ιδιαιτέρως δε τις ανάγκες των πιο αδύναμων συμπολιτών μας. Δεν εθελοτυφλούμε πιστεύοντας ότι όλα λειτουργούν καλώς και ότι δεν μπορούμε να πράξουμε τίποτα για αυτούς. Πιστεύουμε ότι ρόλος και στόχος του συλλόγου πρέπει να είναι η πραγματοποίηση δράσεων που θα έχει τουλάχιστον ως στόχο την ανάπτυξη και καλλιέργεια της αξίας της πρόληψης στην οδοντιατρική, ειδικότερα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως τα παιδιά. Δεν έχουμε σκοπό να υποκαταστήσουμε τις υποχρεώσεις της πολιτείας για δημόσια και δωρεάν υγεία σε όλους τους πολίτες, αντιθέτως να συνδράμουμε κι εμείς σαν Σύλλογος στην επίτευξη καλύτερων συνθηκών στον ευαίσθητο αυτόν τομέα. Υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι, οι πολίτες είτε είναι επαγγελματίες όπως οι οδοντίατροι ή οποιοσδήποτε άλλος, είτε είναι απλοί πολίτες έχουν εκτός από υποχρεώσεις προς το κράτος και δικαιώματα. Οποιοσδήποτε φορέας ή κίνηση προς την κατεύθυνση επίτευξης καλύτερων και αξιοπρεπέστερων συνθηκών εργασίας και διαβίωσης θα μας βρει συμπαραστάτες. Τέλος, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές στους συναδέλφους οδοντιάτρους ότι είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση ή παρατήρηση που μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία μας και να εξαλείψει τις παραλείψεις μας. Η δε συμμετοχή τους στις Γενικές Συνελεύσεις θεωρείται ικανή και αναγκαία συνθήκη στο δρόμο της επίτευξης όλων των παραπάνω στόχων.

Θέματα σχετικά με τον Οργανωτή

22

Φεβρουαρίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

22

Φεβρουαρίου

2022

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιράσου το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.