Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

18

Απριλίου

20:00 Ώρα Ελλάδας

2018

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Προβλέψιμα, λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα για ολικές οδοντοστοιχίες

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

18

Απριλίου

,

2018

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια

Περίληψη:
Η λειτουργικότητα και η αισθητική εμφάνιση είναι από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας μιας ολικής οδοντοστοιχίας, καθώς διευκολύνει την αποδοχή της προσθετικής εργασίας από τον ασθενή.Για την επίτευξη καλής λειτουργικότητας είναι σημαντικό να ακολουθούνται συγκεκριμένοι απλοί κανόνες που θα παρουσιαστούν διεξοδικά.

Στην επίτευξη φυσικού αισθητικού αποτελέσματος σημαντικό ρόλο παίζει η χρήση εξελιγμένων «σειρών» δοντιών τα οποία έχουν όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά, καθώς και η τροποποίηση της ροζ αισθητικής της οδοντοστοιχίας.

*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας έχει θεσμοθετηθεί η μοριοδότηση και όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας μοριοδοτούνται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% του webinar.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα