ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ

Δωρεάν Οδοντιατρικά Webinars

Προβλέψιμα, λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα για ολικές οδοντοστοιχίες

Διαθέσιμη Επαναπροβολή Webinar | Ημερομηνία Διεξαγωγής: 18 Απριλίου 2018 | Γλώσσα: Ελληνικά | Διάρκεια: 1 Ώρα και 30 λεπτά | Ομιλητής: Γιώργος ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Διαθέσιμη η επαναπροβολή του Webinar

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 18 Απριλίου 2018 | 20:00 – 21:30 Ώρα Ελλάδος
Γλώσσα: Ελληνικά
Διάρκεια: 1 Ώρα και 30 λεπτά
Ομιλητής: Γιώργος ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ DDS, MSc, PhD, FICD, Επίκουρος Καθηγητής Προσθετικής, ΕΚΠΑ

*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας έχει θεσμοθετηθεί η μοριοδότηση και όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας μοριοδοτούνται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

Περίληψη:
Η λειτουργικότητα και η αισθητική εμφάνιση είναι από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας μιας ολικής οδοντοστοιχίας, καθώς διευκολύνει την αποδοχή της προσθετικής εργασίας από τον ασθενή.Για την επίτευξη καλής λειτουργικότητας είναι σημαντικό να ακολουθούνται συγκεκριμένοι απλοί κανόνες που θα παρουσιαστούν διεξοδικά.

Στην επίτευξη φυσικού αισθητικού αποτελέσματος σημαντικό ρόλο παίζει η χρήση εξελιγμένων «σειρών» δοντιών τα οποία έχουν όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά, καθώς και η τροποποίηση της ροζ αισθητικής της οδοντοστοιχίας.

Dr George PapavasileiouΓιώργος ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ DDS, MSc, PhD, FICD
Επίκουρος Καθηγητής Προσθετικής, ΕΚΠΑ

Ο Γιώργος Παπαβασιλείου έχει ειδικευθεί στην Προσθετική και σήµερα κατέχει τη θέση του Μόνιµου Επίκουρου Καθηγητή στην Προσθετική στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών. Έλαβε πτυχίο Οδοντιατρικής από το Πανεπιστήµιο Αθηνών το 1989. Το 1992 έλαβε Ειδικότητα Προσθετικής και Master of Science από το University of North Carolina at Chapel Hill, ΗΠΑ όπου και δίδαξε για τέσσερα χρόνια .

Το 1999 έλαβε το διδακτορικό του δίπλωµα από το Πανεπιστήµιο Αθηνών και το 2000 έγινε Λέκτορας Προσθετικής στο ίδιο Πανεπιστήµιο. Εξελέγη στην θέση του Επίκουρου Καθηγητή το 2005. Τα τελευταία 20 χρόνια διδάσκει Ακίνητη και Κινητή Προσθετική σε Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο και παράλληλα διεξάγει έρευνα στην Προσθετική σε τοµείς που αφορούν την κλινική έρευνα, τα βιοϋλικά και τα εµφυτεύµατα. Έχει δηµοσιεύσει πάνω από 70 επιστηµονικές εργασίες και έχει λάβει σηµαντικά βραβεία.

Επί έντεκα χρόνια διετέλεσε Συντονιστής του Μεταπτυχιακού Προγράµµατος Προσθετικής του ΕΚΠΑ, το οποίο οδήγησε στο να βρίσκεται µεταξύ των έξι προγραµµάτων πανευρωπαϊκά που αναγνωρίζονται από την European Prosthodontic Association. Έχει δώσει διαλέξεις και επιστηµονικές παρουσιάσεις σε πάνω από 20 χώρες σε όλο τον κόσµο και έχει οριστεί ως κριτής για πολλά διεθνή επιστηµονικά περιοδικά. Είναι opinion leader για εταιρείες εµφυτευµάτων και οδοντιατρικών υλικών. ∆ιατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 1995 αποκλειστικά για προσθετική και εµφυτεύµατα. Κατέχει την θέση του Προέδρου στο ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας.

Ελληνική Προσθετική Εταιρεία
www.prosthodonticsociety.gr

Implatology 2020 - 2021

 

 

Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας
Έναρξη ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

 

Minor Tooth Movement

 

 

Greece International Program in
Minor Tooth Movement
Έναρξη ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020