Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

15

Ιουλίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

15

Ιουλίου

2020

Ολοκληρώθηκε

Αποκαθιστώντας Ενδοδοντικά Θεραπευμένα Δόντια

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

15

Ιουλίου

,

2020

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η καθημερινή οδοντιατρική πράξη αποτελεί ένα «παιχνίδι επιβίωσης» με τον κλινικό οδοντίατρο να πρέπει να λάβει τις σωστές αποφάσεις και να ακολουθήσει περίπλοκα πρωτόκολλα με σκοπό να φέρει εις πέρας περιστατικά.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην χημεία των πολυμερών και ο μεγάλος αριθμός μορφών που μπορούν να πάρουν αυτά τα υλικά, έχουν οδηγήσει στον κατακλυσμό του περιβάλλοντός μας με πολυμερή, με εμφανή θετικά αποτελέσματα αλλά και σοβαρούς περιβαλλοντικούς προβληματισμούς. Αντίθετα, η εισαγωγή των πολυμερών στην Οδοντιατρική έχει αυξανόμενα θετικές επιπτώσεις.

Η έμμεση αποκατάσταση ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών αποτελεί μια «πρόκληση» η οποία κατόπιν ορθής εκπαίδευσης και χρήσης κατάλληλων υλικών, μπορεί να αποτελέσει ασφαλή αντιμετώπιση και εύκολη διαδικασία.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αναλυθεί η ορθή προσέγγιση και αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών εξοικειώνοντας τους συμμετέχοντες με ολόκληρη τη διαδικασία αποκατάστασης… από τον ενδοριζικό άξονα…μέχρι και την τελική συγκόλληση της αποκατάστασης.

Υποστηρικτές

southern implants hellas

*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας έχει θεσμοθετηθεί η μοριοδότηση και όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας μοριοδοτούνται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% του webinar.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.