Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

15

Ιουλίου

20:00 Ώρα Ελλάδας

2020

Ολοκληρώθηκε

Αποκαθιστώντας Ενδοδοντικά Θεραπευμένα Δόντια

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

15

Ιουλίου

,

2020

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η καθημερινή οδοντιατρική πράξη αποτελεί ένα «παιχνίδι επιβίωσης» με τον κλινικό οδοντίατρο να πρέπει να λάβει τις σωστές αποφάσεις και να ακολουθήσει περίπλοκα πρωτόκολλα με σκοπό να φέρει εις πέρας περιστατικά.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην χημεία των πολυμερών και ο μεγάλος αριθμός μορφών που μπορούν να πάρουν αυτά τα υλικά, έχουν οδηγήσει στον κατακλυσμό του περιβάλλοντός μας με πολυμερή, με εμφανή θετικά αποτελέσματα αλλά και σοβαρούς περιβαλλοντικούς προβληματισμούς. Αντίθετα, η εισαγωγή των πολυμερών στην Οδοντιατρική έχει αυξανόμενα θετικές επιπτώσεις.

Η έμμεση αποκατάσταση ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών αποτελεί μια «πρόκληση» η οποία κατόπιν ορθής εκπαίδευσης και χρήσης κατάλληλων υλικών, μπορεί να αποτελέσει ασφαλή αντιμετώπιση και εύκολη διαδικασία.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αναλυθεί η ορθή προσέγγιση και αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών εξοικειώνοντας τους συμμετέχοντες με ολόκληρη τη διαδικασία αποκατάστασης… από τον ενδοριζικό άξονα…μέχρι και την τελική συγκόλληση της αποκατάστασης.

Υποστηρικτές

southern implants hellas

*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας έχει θεσμοθετηθεί η μοριοδότηση και όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας μοριοδοτούνται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% του webinar.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα