Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

29

Ιανουαρίου

21:00 ώρα Ελλάδας

2020

Ολοκληρώθηκε

Ασφαλής και αποτελεσματική επεξεργασία ριζικών σωλήνων με το περιστρεφόμενο σύστημα εργαλείων OneCurve®

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Δευτέρα

,

29

Ιανουαρίου

,

2020

Ώρα:

21:00 ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Περίληψη:
Η πλήρης χημικομηχανική επεξεργασία και έμφραξη του συστήματος των ριζικών σωλήνων αποτελεί προαπαιτούμενο για την επιτυχία της ενδοδοντικής θεραπείας. Η μηχανική επεξεργσία σε συνδυασμό με τους διακλυσμούς έχει σα σκοπό να αφαιρέσει τα βακτήρια και το νεκροτικό ιστό. Τα εργαλεία ΝiTi έχουν φέρει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι οδοντίατροι ασκούν την ενδοδοντία στην καθημέρα κλινική πράξη. Τα νεώτερα συστήματα υπόσχονται να κάνουν τη διαδικασία της μορφοποίησης γρήγορη και αποτελεσματική και με μικρό αριθμό εργαλείων.

Το OneCurve® είναι ένα επαναστατικό σύστημα μορφοποίησης των ριζικών σωλήνων με μοναδικά χαρακτηριστικά. Επιτρέπει την επιτυχή επεξεργασία των περισσοτέρων ριζικών σωλήνων με ένα μόνο εργαλείο τις περισσότερες φορές. Πρόσφατα, το σύστημα εμπλουτίστηκε με νέα εργαλεία που επιτρέπουν τον αποτελεσματικό καθαρισμών των περισσότερων πιθανών ανατομιών του ριζικού σωλήνα.

Ο σκοπός αυτής της διαδικτυακής παρουσίασης είναι να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου συστήματος εργαλείων και να εξηγήσει τα πλεονεκτήματά του ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα στην κλινική πράξη και σε κάθε κλινικό σενάριο. Επιπρόσθετα, θα μάθουν tips και tricks που θα κάνουν τη ζωή του οδοντιάτρου πιο εύκολη και το δρόμο προς την επιτυχία δίχως άγχος και πιο προβλέψιμο.

Θα ακολουθήσει ζωντανή επίδειξη με το νέο ΜΜtooth, το οποίο αποτελεί την τέλεια τρισδιάστατη εκτυπωμένη αναπαράσταση ενός μόνιμου κάτω γομφίου μέσω μικροτομογραφίας. Το ΜΜtooth είναι φτιαγμένο από ένα υλικό που είναι παρόμοιο με την οδοντίνη, ώστε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από την αυχενική διεύρυνση ως την τελική έμφραξη, να είναι συγκρίσιμο με την κλινική πραγματικότητα. Επίσης, είναι διαφανές ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή οπτική της κίνησης του εργαλείου εντός του ριζικού σωλήνα. Επιπρόσθετα, δίνει τη δυνατότητα της εκτίμησης της επεξεργασίας και της τέλειας προσαρμογής του κυρίου κώνου για την τελική έμφραξη.

Υποστηρικτές

southern implants hellas

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα