Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

18

Δεκεμβρίου

2021

10:00 π.μ.

Ολοκληρώθηκε

18

Δεκεμβρίου

2021

Ολοκληρώθηκε

Συγκόλληση. Ο συν-δεσμός μας με το μέλλον της αποκατάστασης

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Σάββατο

,

18

Δεκεμβρίου

,

2021

Ώρα:

10:00 π.μ.

Διάρκεια:

120 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Φόρμα Εγγραφής

Webinar "Συγκόλληση. Ο συν-δεσμός μας με το μέλλον της αποκατάστασης"

To webinar πραγματοποιείται στα πλαίσια του Nέου Κύκλου Σεμιναρίων #SHOWTIME by GRPROS και περιλαμβάνουν Ζωντανή Επίδειξη


ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η μακροβιότητα κάθε προσθετικής αποκατάστασης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την επιτυχημένη συγκόλληση στους οδοντικούς ιστούς. Τα τελευταία χρόνια, δύο παράγοντες έχουν επηρεάσει σημαντικά την φιλοσοφία συγκόλλησης προσθετικών αποκαταστάσεων:

A. Οι όλο και μεγαλύτερες γνώσεις μας για την βιολογική και χημική βάση της συγκόλλησης σε οδοντικές ουσίες, συνεπικουρούμενες από την ύπαρξη ισχυρών και αισθητικών υλικών, ικανών να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες διαφορετικών αποκαταστάσεων.

B. H δημιουργία σύγχρονων συγκολλητικών μέσων, τόσο για γενική χρήση, όσο και για εξειδικευμένες αποκαταστάσεις.

Στο ShowTime by GrProS ως εισαγωγή θα γίνει θεωρητική παρουσίαση των βασικών αρχών συγκόλλησης για διαφορετικούς τύπους παρασκευών και υλικών αποκατάστασης, καθώς και οι επιλογές υλικών για συγκόλληση ανάλογα με την υπάρχουσα οδοντική ουσία.

Στη Ζωντανή Επίδειξη θα γίνει μόνιμη συγκόλληση για ολοκεραμικές όψεις, endo-crown από πολυμερές υλικό, άξονα υαλονημάτων, χυτού ενδορριζικού άξονα και στεφανών από μονολιθική ζιρκονία, διπυριτικό λίθιο καθώς και μεταλλοκεραμικές. Σε κάθε συγκόλληση θα παρουσιαστεί τόσο η προετοιμασία της αποκατάστασης, όσο και η προετοιμασία του δοντιού κατά περίπτωση. Θα χρησιμοποιηθεί όλο το φάσμα κονιών συγκόλλησης της εταιρείας καθώς και η νέα ρητινώδης κονία RelyX Universal με τον νέο συγκολλητικό παράγοντα Scotchbond.

Σε όλη την διάρκεια της Ζωντανής Κλινικής Επίδειξης θα απαντώνται ζωντανά ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Υποστηρικτές

memodent 3Μ

Φόρμα Εγγραφής

Webinar "Συγκόλληση. Ο συν-δεσμός μας με το μέλλον της αποκατάστασης"

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Γιώργος Παπαβασιλείου

Φόρμα Εγγραφής

Webinar "Συγκόλληση. Ο συν-δεσμός μας με το μέλλον της αποκατάστασης"

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.