Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

15

Μαΐου

2021

10:00 π.μ.

Ολοκληρώθηκε

15

Μαΐου

2021

Ολοκληρώθηκε

Αποκαθιστώντας ενδοδοντικά θεραπευμένα δόντια. Άξονες Υαλονημάτων. Ζωντανή Κλινική Επίδειξη

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Σάββατο

,

15

Μαΐου

,

2021

Ώρα:

10:00 π.μ.

Διάρκεια:

120 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

To webinar πραγματοποιείται στα πλαίσια του Nέου Κύκλου Σεμιναρίων #SHOWTIME by GRPROS και περιλαμβάνουν Ζωντανή Κλινική Επίδειξη


ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η προσθετική αποκατάσταση ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών είναι από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τους κλινικούς οδοντιάτρους. Τα τελευταία χρόνια, δύο παράγοντες έχουν επηρεάσει σημαντικά την φιλοσοφία αποκατάστασης ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών:
A. H κατοχυρωμένη κλινικά και ερευνητικά ανάγκη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προφύλαξη της υγιούς οδοντικής ουσίας που οδηγεί σε ιδιαίτερα συντηρητικές αποκαταστάσεις.
B. Οι όλο και μεγαλύτερες γνώσεις μας στον τομέα της συγκόλλησης σε οδοντικές ουσίες, συνεπικουρούμενες από την ύπαρξη ισχυρών και αισθητικών υλικών, ικανών να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες διαφορετικών αποκαταστάσεων.

Στο ShowTime by GrProS ως εισαγωγή θα γίνει θεωρητική παρουσίαση των βασικών αρχών σχεδίασης και παρασκευής για άξονες υαλονημάτων, καθώς και οι επιλογές υλικών για αποτύπωση και συγκόλληση σύμφωνα με το σύστημα 3M Success Simplified. Στη Ζωντανή Κλινική Επίδειξη θα γίνει παρασκευή του δοντιού, επιλογή και συγκόλληση του άξονα ϋαλονημάτων και κατασκευή της ανασύστασης, παρουσιάζοντας τις τεχνικές και τα απαιτούμενα κοπτικά εργαλεία. Στη συνέχεια θα γίνει αποτύπωση με συσκευές αυτόματης ανάμιξης και ειδικά δισκάρια.
Σε όλη την διάρκεια της Ζωντανής Κλινικής Επίδειξης θα απαντώνται ζωντανά ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Υποστηρικτές

memodent 3Μ

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.