Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Δρ. Άννα Λουροπούλου

Άννα Λουροπούλου

Σύντομο Βιογραφικό

H Άννα Λουροπούλου αποφοίτησε το 2002 από την οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ. Το 2004 ξεκίνησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Περιοδοντολογία στην οδοντιατρική σχολή του ACTA, Ολλανδία απ’ όπου και αποφοίτησε με τη διάκριση “cum laude” to 2007. To 2017 ολοκλήρωσε το διδακτορικό της από το ίδιο πανεπιστήμιο. Η έρευνα της αφορά την πρόληψη και διαχείριση της περι-εμφυτευματίτιδας και πιο συγκεκριμένα των εργαλείων για τον καθαρισμό της επιφάνειας του εμφυτεύματος. Τα τελευταία χρόνια η Άννα αφιερώνει τον χρόνο της είτε ασκώντας περιοδοντολογία στο ιδιωτικό ιατρείο είτε δίνοντας ομιλίες και σεμινάρια σε οδοντιάτρους σχετικά με τη θεραπεία της περιεμφυτευματίτιδας. Δουλεύει σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει όλες τις ειδικότητες εστιάζοντας στην θεραπεία σύνθετων περιστατικών αποκατάστασης του οδοντογναθικού συστήματος σε παιδιά και ενήλικες μετά από τραύμα.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

12

Απριλίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

12

Απριλίου

2022

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.