Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Αναστάσιος Ρέτσας

Αναστάσιος Ρέτσας

Σύντομο Βιογραφικό

O Αναστάσιος Ρέτσας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2012. Το διάστημα 2012-2015 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο εργαστήριο της έδρας της Ενδοδοντίας της ανωτέρω σχολής, εργαζόμενος παράλληλα ως γενικός οδοντίατρος με ενδιαφέρον στην Ενδοδοντία. Κατόπιν, το διάστημα 2015-2018 παρακολούθησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ενδοδοντία της Οδοντιατρικής Σχολής ACTA του πανεπιστημίου του Amsterdam, στην Ολλανδία. Έκτοτε εργάζεται ως ενδοδοντολόγος σε κλινική παραπομπών για ενδοδοντικά περιστατικά, στη Χάγη της Ολλανδίας. Παράλληλα, συνεχίζει την ενασχόλησή του στον τομέα της οδοντιατρικής έρευνας και το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 διατελεί επιστημονικός συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής ACTA.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

07

Δεκεμβρίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

07

Δεκεμβρίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.