Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Βασίλειος Κακαβέτσος

Βασίλειος Κακαβέτσος

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Βασίλης Κακαβέτσος γεννήθηκε στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας το 1983. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006 και στην συνέχεια ολοκλήρωσε το 3ετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα Κλινικής Ειδίκευσης στην Ενδοδοντία, στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2009 ασκεί αποκλειστικά Ενδοδοντία στο ιδιωτικό του ιατρείο. Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και επιλεγμένες συμμετοχές σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια Ενδοδοντίας.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

14

Ιουνίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

14

Ιουνίου

2022

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.