Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Γεώργιος Τσομπανίδης

DDS, MSc, Endodotist

tsompanidis

Σύντομο Βιογραφικό

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) το 1997.

Μετεκπαιδεύτηκε στην οδοντοφατνιακή χειρουργική στη Γναθοχειρουργική κλινική του 401 ΓΣΝΑ το 1998.

Απέκτησε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ενδοδοντολογία με βαθμό «Άριστα» από την Οδοντιατρική Σχολή Α.Π.Θ. το 2010.

Υπηρετεί με το βαθμό του Αρχίατρου στο 424 ΓΣΝΕ ως Τμηματάρχης του Ενδοδοντολογικού Ιατρείου και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο με αποκλειστική άσκηση Ενδοδοντίας στη Θεσσαλονίκη.

Έχει εκλεγεί :
– Certified Member της European Society of Endodontology.
– Specialist Member της American Association of Endodontists.
– Τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ενδοδοντολόγων.
– Τακτικό μέλος της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας.

Διατελεί υποψήφιος διδάκτορας Ενδοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ.
Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και συμμετοχές ως ομιλητής σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

15

Μαΐου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

15

Μαΐου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.