Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Δήμητρα Σακκά

Δήμητρα Σακκά

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Καρδίτσα το 1992. Πέρασα στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2010 και έλαβα το πτυχίο μου , με βαθμό <<Λίαν Καλώς>>, το 2015. Έπειτα για δύο χρόνια εργάσθηκα ως γενική οδοντίατρος και ταυτόχρονα υπήρξα συνεργάτης του Εργαστηρίου Ενδοδοντολογίας της Οδοντιατρικής σχολής ΕΚΠΑ. Το 2017 έγινα δεκτή στο τριετές Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ενδοδοντολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (MSc), από όπου αποφοίτησα το 2020. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών μου, εργάστηκα και ως επιστημονικός συνεργάτης στις προπτυχιακές κλινικές της Οδοντιατρικής σχολής ΑΠΘ. Ασχολήθηκα ερευνητικά με τις Αναγεννητικές τεχνικές στην Ενδοδοντία και το θέμα της διπλωματικής μου ήταν “Comparative evaluation of the therapeutic potential of two platelet concentrates related to regenerative endodontics”, το οποίο δημοσιεύθηκε το Μάρτιο του 2020 στο περιοδικό International Journal of Dentristry and Oral Health. Όλα αυτά τα χρόνια εργάζομαι αποκλειστικά ως ενδοδοντολόγος σε ιδιωτικά ιατρεία. Αυτή τη στιγμή ζω στην Αθήνα και εργάζομαι με την ενδοδοντολόγο κυρία Μαίρη Παρασκευοπούλου στο ιατρείο της, με αποκλειστικό αντικείμενο την Ενδοδοντολογία.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

25

Ιανουαρίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

25

Ιανουαρίου

2022

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.