Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Δημήτρης Κολοβός

Δημήτρης Κολοβός

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Κολοβός αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 2013. Στη συνέχεια έγινε δεκτός στο τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα κλινικής εξειδίκευσης στον τομέα της “Προσθετικής” στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παράλληλα, έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες στον τομέα της Προσθετικής και της Εμφυτευματολογίας σε ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά.
Είναι μέλος επιστημονικών εταιρειών, μεταξύ των οποίων η Ελληνική Εταιρεία Προσθετικής (GRPROS), η European Prosthodontic Association (EPA) και η International Congress of oral Implantologists (ICOI).

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

13

Ιουλίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Νέο Live Webinar

13

Ιουλίου

2022

Νέο Live Webinar

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.