Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Δημήτρης Πάλλης

Δημήτρης Πάλλης

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Πάλλης, γεννημένος στην Αθήνα, αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το έτος 2012. Την περίοδο 2013-2014 υπηρέτησε την θητεία του ως Οδοντίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ). Το 2015 εισήλθε στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Προσθετικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει και έχει παρουσιάσει εργασίες σε πληθώρα πανελληνίων αλλά και διεθνών συνεδρίων. Παράλληλα, είναι ενεργό μέλος επιστημονικών εταιριών, όπως η Ελληνική Προσθετική Εταιρία (ΕΛΛ.Π.Ε), European Prosthodontic Association (EPA), European Association for Osseointegration (EAO), International Congress of Oral Implantologists (ICOI).

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

13

Ιουλίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Νέο Live Webinar

13

Ιουλίου

2022

Νέο Live Webinar

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.