Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Θάνος Φασούλας

Θάνος Φασούλας

Σύντομο Βιογραφικό

O Θάνος Φασούλας αποφοίτησε το 2014 από την οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ. Το 2018 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ιατρική Μεθοδολογία της Έρευνας στην ιατρική σχολή του ΑΠΘ. Το 2021 ολοκλήρωσε το τριετές πρόγραμμα ενδοδοντολογίας στην οδοντιατρική σχολή της Γάνδης, Βέλγιο. Από το 2018 δουλεύει στην κλινική ProClin στο Ρότερνταμ, Ολλανδία ασκώντας αποκλειστικά ενδοδοντολογία. Ταυτόχρονα ασχολείται με την έρευνα με έμφαση στην ενδοδοντολογία και παρακολουθεί το εξ’ αποστάσεως πρόγραμμα “MSc in Clinical trials”στο πανεπιστήμιο LSHTM στο Λονδίνο, Αγγλία.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

12

Απριλίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

12

Απριλίου

2022

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.