Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Ιάκωβος Δημητρίου

Ιάκωβος Δημητρίου

Σύντομο Βιογραφικό

Οδοντίατρος-Προσθετολόγος
DDS,MSc,MMedSc,MRDi(RCS-Ed)
τ.Διευθυντής Οδοντοπροσθετικής κλινικής 251 ΓΝΑ
Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Ψηφιακής
Υπολογιστικής Οδοντιατρικής (ΕΑΨΥΟ)
Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Διεθνούς Ακαδημίας
Υπολογιστικής Οδοντιατρικής (ISCD)
Opinion leader Cerec (Sirona Dentsply)
Ιδιοκτήτης Dental Station

Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ-Οδοντιατρικό ΑΠΘ) το 1991, με βαθμό Λίαν Καλώς, ως ανθυποσμηναγός Οδοντίατρος Πολεμικής Αεροπορίας.
Εκπαιδεύτηκε στον Οδοντιατρικό τομέα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ) σε διάφορες κλινικές ενώ παράλληλα πήρε πιστοποίηση Αεροπορικής Ιατρικής από το ίδιο νοσοκομείο.
Τη περίοδο 1998-2002 εξειδικεύτηκε στη Μεγάλη Βρετανία στους τομείς
• Master (MSc) Bristol (1998-1999) στη Προσθετική
• Master (MMedSc) Sheffield (1999-2000) στην Αισθητικη – Επανορθωτική κ cad-cam Dentistry
• Πρόγραμμα απόκτησης ειδικότητας Προσθετικής (MRD) Manchester and Edinburgh με έμφαση στη Προσθετική & Εμφυτευματολογία (2000-2002)
Έχει παρακολουθήσει & εκπαιδευτεί σε διάφορα προγράμματα & τομείς της εξειδίκευσης του σε σχολές ,Ακαδημίες & Πανεπιστήμια της Ευρώπης & ΗΠΑ.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής,ενεργό μέλος & ομιλητής διαφόρων Ακαδημιών & Εταιριών στην Ελλάδα & στο εξωτερικό..
Έχει εργαστεί σε γνωστές οδοντιατρικές κλινικές του BRISTOL, CHESTER, LONDON (Harley str.,) UK, αποκομίζοντας εμπειρία & γνώση απο τις σύγχρονες τάσεις & εφαρμογές της Οδοντιατρικής. Πιστοποίηση & συμμετοχή σε πρόγραμμα μεταμορφώσεων προσώπου & χαμόγελου στη Μεγ Βρετανία (Εxtreme make over London , 2005)
Υπηρέτησε απο το 2004 ως 2016 στην Οδοντοπροσθετικη Κλινική του 251 ΓΝΑ, διατελώντας Διευθυντής στη περίοδο 2011-2016, όπου και αποστρατεύτηκε ευδοκίμως με το βαθμό του Ταξιάρχου.
Από το 2005 ως σήμερα είναι ιδιοκτήτης-επιστημονικός σύμβουλος της Οδοντιατρικής Κλινικής Dental Station, του πρώτου Ψηφιακού Υπολογιστικού Οδοντιατρικού κέντρου στην Ελλάδα, με έμφαση στην αισθητική, προσθετική , εμφυτευματολογία και ψηφιακή οδοντιατρική. Το Dental Station αποτελεί σημείο αναφοράς ,εκπαίδευσης και εφαρμογών καθοδηγούμενης και υποβοηθούμενης υπολογιστικα /μηχανικά οδοντιατρικής (cad-cam) και Οδοντιατρικού τουρισμού. Σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ με εκλεκτούς συναδέλφους συμβάλλει ενεργά -διαχρονικά στη καθιέρωση,εξάπλωση και εκπαίδευση πρωτοποριακών καινοτόμων τεχνικών,τομέων όπως ρομποτική (cad-cam),λεύκανση, ολοκεραμικά-υβριδικά υλικά, οζονοθεραπεία, ύπνωση,βιομιμητική, βιοσυντονισμός, management/marketing κ.α.
Είναι opinion leader /trainer, σε διαφορες εταιρίες (Sirona-Dentsply, Ivoclar, ISCD) δίνοντας διαλέξεις και εκπαιδεύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.