Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Ιωάννης Παπαθανασίου

Ιωάννης Παπαθανασίου

Σύντομο Βιογραφικό

DDS, MSc, Yπ. Διδάκτωρ Προσθετολογίας Οδοντιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Ο κ. Ιωάννης Παπαθανασίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2011. Την περίοδο 2012-2015 συνέχισε τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Κλινικής Εξειδίκευσης στην Προσθετική (MSc Prosthodontics) της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Για τις μεταπτυχιακές του σπουδές τιμήθηκε με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Από το 2019 είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ. Επίσης, το 2018 μετεκπαιδεύθηκε στην Εμφυτευματολογία στο New York University (NYU) College of Dentistry Linhart Continuing Dental Education Program (2018). Συμμετέχει διαρκώς ως εκπαιδευτής σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια Εμφυτευματολογίας και Προσθετικής καθώς και στην κλινική εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών της Οδοντιατρικής Αθηνών. Είναι συγγραφέας αρκετών δημοσιεύσεων σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά με θέμα την Προσθετική, την Εμφυτευματολογία και την Αισθητική Οδοντιατρική.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

16

Φεβρουαρίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

16

Φεβρουαρίου

2022

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.