Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Καθ. Φοίβος Μαδιανός

foivos-madianos

Σύντομο Βιογραφικό

Ο κ. Φοίβος Μαδιανός είναι Καθηγητής Περιοδοντολογίας και Πρόεδρος στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι υπεύθυνος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Εργαστηρίου Περιοδοντολογίας, καθώς επίσης και Διευθυντής της Μονάδας Οστεοενσωματούμενων Εμφυτευμάτων της Οδοντιατρικής Σχολής.

Είναι Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της European Federation of Periodontology, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος της European Federation of Periodontology (2015), και Board member of the Continental European Division of the IADR (2010-2013). Είναι πρόεδρος του επόμενου πανευρωπαϊκού συνεδρίου Περιοδοντολογίας EuroPerio10 (Κοπεγχάγη, 15-18 Ιουνίου 2022)

Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 70 εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ενώ έχει λάβει διεθνή βραβεία για την ερευνητική του δραστηριότητα, όπως το “Hans-R. Mülhemann Research Prize” από την Swiss Society of Periodontology το 1997, το “Anthony A. Rizzo Award” από την IADR το 2004 και το “Clinical Research Award” από την American Academy of Periodontology το 2006.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

18

Μαρτίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

18

Μαρτίου

2021

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.