Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Κοσμίν Σάβα

Κοσμίν Σάβα

Σύντομο Βιογραφικό

DDS, MSc, CDT, Προσθετολόγος, υπ. διδάκτορας ΕΚΠΑ
Ο Κοσμίν Σάβα αποφοίτησε το 1996 από το τμήμα Οδοντοτεχνικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) Αθηνών. Το 2001 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2008 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές (Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών) και έλαβε τον τίτλο του Master of Science στην Προσθετική. Είναι υποψήφιος διδάκτορας της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από το 2006 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στον τομέα Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2002 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ελευσίνα με έμφαση στην προσθετική και εμφυτευματολογία. Έχει πραγματοποιήσει πολλές παρουσιάσεις σε εθνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια, καθώς και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά σε θέματα προσθετικής.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

14

Σεπτεμβρίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Νέο Live Webinar

14

Σεπτεμβρίου

2022

Νέο Live Webinar

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.