Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Νάντια Θεολόγη-Λυγιδάκη

Νάντια Θεολόγη-Λυγιδάκη

Σύντομο Βιογραφικό

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή της Αθήνας το 1981. Πραγματοποίησε τριετή μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Γναθοχειρουργική, στην Οξφόρδη της Αγγλίας και έλαβε Master από την Ιατρική Σχολή της Οξφόρδης, το 1985. Aπέκτησε την ειδικότητα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στην Ελλάδα, το 1995. Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master) στην Παθοβιολογία του στόματος (1998) και Διδακτορική Διατριβή από την Οδοντιατρική της Αθήνας το 2004.

Είναι Επίκουρη Καθηγήτρια της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, εκλεγμένη στην Οδοντιατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2008. Αποτελεί βασικό στέλεχος της Πανεπιστημιακής Κλινική της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. και Α. Κυριακού», ενώ από το 2018 είναι η Υπεύθυνη της Κλινικής.
Το Επιστημονικό της έργο περιλαμβάνει 97δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά με περισσότερες από 750 διεθνείς αναφορές. Έχει κάνει μεγάλο αριθμό Εισηγήσεων και ανακοινώσεων σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια ενώ έχει λάβει μέρος σε πολλά μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια με θέματα που αφορούν σε Τραυματολογία, Παιδική Στοματική-Γναθοπροσωπική Χειρουργική (σχιστίες, ογκολογία, τραυματολογία),Οδοντικά Εμφυτεύματα.

Έχει συνεχή συμμετοχή στα Συνέδρια της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής από το 1985.
Στην Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής συμμετέχει στην διοργάνωση των συνεδρίων της και στο Επιστημονικό Περιοδικό της «Αρχεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής», στο οποίο διετέλεσε Διευθύντρια Σύνταξης από το 2012-2016.

Επιπλέον είναι διεθνής κριτής στo Journal of Cranio-Maxillo-Facial Surgery, επίσημο όργανο της European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery,και στο European Archives of Pediatric Dentistry, επίσημο όργανο της European Academy of Pediatric Dentistry.

Δραστηριοποιείται στον Ιδιωτικό τομέα στο ιδιωτικό της ιατρείο με άσκηση αποκλειστικά της ειδικότητάς της.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

07

Απριλίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

07

Απριλίου

2022

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.