Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Νατάσσα Δούπκαρη

Νατάσσα Δούπκαρη

Σύντομο Βιογραφικό

H κ. Νατάσσα Δούπκαρη αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2014. Αμέσως μετά τη λήψη του πτυχίου της εργάστηκε ως χειρουργός οδοντίατρος. Το 2015 έγινε δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Περιοδοντολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Αφού ολοκλήρωσε την τριετή κλινική ειδίκευση και έλαβε τον τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών (M.Sc.) στην Περιοδοντολογία παρέμεινε στην Αθήνα ως επιστημονική συνεργάτιδα της Οδοντιατρικής Σχολής στον τομέα της περιοδοντολογίας ενώ παράλληλα υπήρξε επιστημονικά υπεύθυνη στον τομέα της περιοδοντολογίας σε ιδιωτικά ιατρεία της Αττικής.
Έχει ενεργό δράση σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με αντικείμενο την περιοδοντολογία και τα οδοντικά εμφυτεύματα. Είναι μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Περιοδοντολογικής Ομοσπονδίας (EFP) και της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας (ΕΛΛ.Π.Ε.).
Στα ιδιωτικά της ιατρεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην γενέτειρα της την Πτολεμαΐδα, παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αποκλειστικά στον τομέα της περιοδοντολογίας και των οδοντικών εμφυτευμάτων βασιζόμενη πάντα στην επιστημονική τεκμηρίωση των εφαρμοζόμενων θεραπειών.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

18

Μαΐου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Νέο Live Webinar

18

Μαΐου

2022

Νέο Live Webinar

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.