Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Ομιλητής

Νατάσσα Δούπκαρη

Νατάσσα Δούπκαρη

Νατάσσα Δούπκαρη

Σύντομο Βιογραφικό

H κ. Νατάσσα Δούπκαρη αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2014. Αμέσως μετά τη λήψη του πτυχίου της εργάστηκε ως χειρουργός οδοντίατρος. Το 2015 έγινε δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Περιοδοντολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Αφού ολοκλήρωσε την τριετή κλινική ειδίκευση και έλαβε τον τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών (M.Sc.) στην Περιοδοντολογία παρέμεινε στην Αθήνα ως επιστημονική συνεργάτιδα της Οδοντιατρικής Σχολής στον τομέα της περιοδοντολογίας ενώ παράλληλα υπήρξε επιστημονικά υπεύθυνη στον τομέα της περιοδοντολογίας σε ιδιωτικά ιατρεία της Αττικής.
Έχει ενεργό δράση σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με αντικείμενο την περιοδοντολογία και τα οδοντικά εμφυτεύματα. Είναι μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Περιοδοντολογικής Ομοσπονδίας (EFP) και της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας (ΕΛΛ.Π.Ε.).
Στα ιδιωτικά της ιατρεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην γενέτειρα της την Πτολεμαΐδα, παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αποκλειστικά στον τομέα της περιοδοντολογίας και των οδοντικών εμφυτευμάτων βασιζόμενη πάντα στην επιστημονική τεκμηρίωση των εφαρμοζόμενων θεραπειών.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

Μοιραστείτε το