Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Ρίζος Τζουρμανάς

Ρίζος Τζουρμανάς

Σύντομο Βιογραφικό

O Τζουρμανάς Ρίζος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2014. Το διάστημα 2014-2017 εργάστηκε ως γενικός οδοντίατρος στην Ελλάδα και Ολλανδία. Το διάστημα 2017-2020 παρακολούθησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ενδοδοντία της Οδοντιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Γάνδης, στο Βέλγιο. Έκτοτε εργάζεται ως ενδοδοντολόγος σε κλινική αποκλειστικής άσκησης ενδοδοντίας στη Γάνδη και παράλληλα διατελεί επιστημονικός συνεργάτης της μεταπτυχιακής κλινικής ενδοδοντίας του πανεπιστημίου της Γάνδης.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

22

Μαρτίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

22

Μαρτίου

2022

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.