Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Σταματίνα Πασσαλίδου

Σταματίνα Πασσαλίδου

Σύντομο Βιογραφικό

Η Σταματίνα Πασσαλίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη όπου ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στο πειραματικό σχολείο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εισήχθη πρώτη στην Οδοντιατρική ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης όπου αποφοίτησε το 2007 ως σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε ως οδοντίατρος σε πληθώρα υγειονομικών υπηρεσιών μέχρι την εισαγωγή της στο τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ενδοδοντίας του Πανεπιστημίου της Γάνδης στο Βέλγιο (2011-2014). Η μεταπτυχιακή διπλωματικής της εργασία με τίτλο « Debris Removal from the Mesial Root System of Mandibular Molars with Laser Activated Irrigation », δημοσιεύθηκε στο Journal of Endodontics. Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές τις σπουδές εργάστηκε σε μεγάλες κλινικές της Αμβέρσας και των Βρυξελλών, ασκώντας όλο το φάσμα της οδοντιατρικής αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στις ενδοδοντικές θεραπείες. Με την επιστροφή της στην Αθήνα συνέχιζε να εργάζεται σε κλινικές του Λουξεμβούργου και του Βελγίου αλλά και της Ελλάδας πλέον αποκλειστικά ως ενδοδοντολόγος. Σήμερα προΐσταται του Ενδοδοδντολογικού τμήματος του Οδοντιατρικού Κέντρου του Πολέμικού Ναυτικού και έχει ιδρύσει το εξειδικευμένο ενδοδοντολογικό κέντρο Endo House Athens. Έχει δημοσιεύσει πληθώρα άρθρων σε έγκριτα περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

22

Φεβρουαρίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

22

Φεβρουαρίου

2022

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.