Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Ομιλητής

Ειρήνη Π. Παλάντζα

Ειρήνη Π. Παλάντζα

Ειρήνη Π. Παλάντζα

Σύντομο Βιογραφικό

Η Ειρήνη Π. Παλάντζα αποφοίτησε το 2014 από την Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ με τον τίτλο της Χειρουργού Οδοντιάτρου με βαθμό πτυχίου Άριστα (8,98/10). Στη συνέχεια περάτωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο τριετές πρόγραμμα κλινικής ειδίκευσης στον τομέα της Προσθετικής στην Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ (2015-2018), από όπου και έλαβε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα με βαθμό πτυχίου Άριστα (9,05/10). Το 2020 ολοκλήρωσε τη διπλωματική ερευνητική της εργασία με θέμα «Σύγκριση της Ακρίβειας Αποτύπωσης Εμφυτευμάτων με Συμβατική και Ψηφιακή Τεχνική σε Ολική Νωδότητα». Παράλληλα κατά τα έτη 2018 και 2019 διετέλεσε επιστημονική συνεργάτης στην κλινική των προπτυχιακών σπουδών στον τομέα της Προσθετικής.

Έχει λάβει Κληροδότημα από το ΕΚΠΑ, καθώς και δύο φορές Υποτροφία και βραβείο από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.), για τις επιδόσεις της κατά τη διάρκεια των σπουδών της.
Έχει παρακολουθήσει πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει παρουσιάσει πολλαπλές εργασίες (ομιλίες, ελεύθερες ανακοινώσεις, poster) σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια με αντικείμενο την Προσθετική και τα Οδοντικά Εμφυτεύματα. Παράλληλα, έχει πραγματοποιήσει δημοσιεύσεις αντίστοιχου κλινικού ενδιαφέροντος σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά.
Από το 2019 διατηρεί ιδιωτικό Οδοντιατρείο στην πόλη της Καρδίτσας, όπου ασκεί την κλινική πράξη με κατεύθυνση προς την Προσθετική, επί δοντιών και επί εμφυτευμάτων.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

Μοιραστείτε το