Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Ομιλητής

Αρμάου Ν. Μερόπη

Αρμάου Ν. Μερόπη

Χειρουργός Οδοντίατρος - Προσθετολόγος DDS , MSc

Αρμάου Ν. Μερόπη

Σύντομο Βιογραφικό

Η Μερόπη Ν. Αρμάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαντορίνη. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2005, ενώ το 2010 ολοκλήρωσε στην ίδια σχολή τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Προσθετικής, λαμβάνοντας τον τίτλο του Προσθετολόγου.
Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης οδοντιατρικής επιμόρφωσης έχει παρακολουθήσει πλήθος οδοντιατρικών συνεδρίων, ημερίδων και πρακτικών σεμιναρίων, ενώ έχει λάβει μέρος σε ομιλίες στα πλαίσια συνεδρίων προσθετολογίας, αλλά και γενικής οδοντιατρικής. Συμμετείχε στη συγγραφή επιστημονικών εργασιών δημοσιευμένων σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.
Από το 2010 έως σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης προσθετολογίας, στις κλινικές προπτυχιακών σπουδών στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

• Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Προσθετικής ΕΚΠΑ, με τίτλο διπλωματικής εργασίας: «Συγκριτική έρευνα της αντοχής δεσμού μεταξύ κεραμικού υλικού ζιρκονίας και σύνθετης ρητίνης, έπειτα από τρεις διαφορετικές μεθόδους τριβοχημικής επεξεργασίας της πρώτης»
• Διδακτορική Διατριβή ΔΠΘ «ΕΡΕΥΝΑ ΠΙΘΑΝΗΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΤΗΤΗΣ ΠΡΟΣΘΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΞΗΣ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΜΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ, ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΟΤΑΦΙΚΗΣ ΓΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΟΤΑΦΙΚΗΣ ΓΛΗΝΗΣ»
• Ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Αθήνα, με εξειδίκευση στην προσθετική, από το 2012 έως σήμερα

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

Μοιραστείτε το