Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Ομιλητής

Ανδρέας Μπαρμπετσέας

Ανδρέας Μπαρμπετσέας

Ανδρέας Μπαρμπετσέας

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Δρ. Ανδρέας Μπαρμπετσέας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2005) και κατόπιν μετεκπαιδεύτηκε στην Χειρουργική και Προσθετική Εμφυτευματολογία στο τμήμα Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης – Καθηγητής: Dr. DennisTarnow (2008-2010).Το 2010 βραβεύθηκε από το NYU για την μεταπτυχιακή του έρευνα με αντικείμενο τη διαχείριση των περιεμφυτευματικών μαλακών ιστών. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του, εκπαιδεύτηκε εντατικά στο πλήρες φάσμα των μικροχειρουργικών τεχνικών διαχείρισης των μαλακών ιστών, η εφαρμογή των οποίων αποτελεί ένα από τα κύρια πεδία κλινικού ενδιαφέροντός του.
Από το 2016 και μετά, ο κλινικός προσανατολισμός του ιατρού κατευθύνεται προς την χρήση των ψηφιακών μέσων για την βέλτιστη εφαρμογή της Υπολογιστικά Καθοδηγούμενης Εμφυτευματολογίας και στην ανάπτυξη νέων ψηφιακών πρωτοκόλλων για την πλέον ταχεία, προβλέψιμη και ατραυματική θεραπεία των ασθενών του. Από το 2020 αναλαμβάνει τη δημιουργία και διεύθυνση μιας πρότυπης υπηρεσίας Ψηφιακά Καθοδηγούμενης Εμφυτευματολογίας σε συνεργασία με την BEGO Implant Systems.Eίναι κάτοχος κλινικών βραβείων στην Εμφυτευματολογία, συμπεριλαμβανομένου του 1st BEGO ClinicalCaseAward (2013), καθώς και του τίτλου Diplomate of International Congress of OralImplantologists (ICOI) από το 2010.
Από το 2010 μέχρι σήμερα δίνει διαλέξεις και οργανώνει κλινικά σεμινάρια Προχωρημένης Εμφυτευματολογίας και Μικροχειρουργικής σε διεθνές επίπεδο, έχοντας εκπαιδεύσει μεγάλο αριθμό οδοντιάτρων σε περισσότερες από 30 χώρες.Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ελλάδα με αποκλειστική ενασχόληση την Χειρουργική Εμφυτευματολογία και Περιοδοντολογία.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

Μοιραστείτε το