Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Ομιλητής

Dr. Spiridon-Oumvertos Koutayas 400X400

Dr. Spiridon-Oumvertos Koutayas

DMD, DDS, CDT

Dr. Spiridon-Oumvertos Koutayas 400X400

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Σπύρος Κουτάγιας γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Απόφοιτος Οδοντικής Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας [1988], της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας [1994] και του μεταπτυχιακού προγράμματος Προσθετικής του Πανεπιστημίου Albert-Ludwigs Freiburg Γερμανίας [1998] όπου και ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή με άριστα [2001].

Εκπλήρωσε επιτυχώς τις προϋποθέσεις του Γερμανικού Συλλόγου Προσθετικής και Βιοϋλικών [2003] και ανακηρύχτηκε σε Ειδικό στην Προσθετική [DGPro Board certified Prosthodontist]. Υπήρξε έμμισθος Εξωτερικός Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Προσθετικής του Πανεπιστημίου Albert-Ludwigs Freiburg Γερμανίας (Διευθυντής ο Καθ. Δρ. J. R. Strub) [2005 – 2011].

Έχει λάβει δύο ερευνητικά βραβεία από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής [2008, 2009] και έχει σημαντικό αριθμό ελληνικών και ξενόγλωσσων δημοσιεύσεων.

Από το 2019 είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής. Διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Κέρκυρα με έμφαση στην ακίνητη-, κινητή-, επιεμφυτευματική– και περιοπροσθετική και στην αισθητική οδοντιατρική.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

Μοιραστείτε το