Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Dr. Spiridon-Oumvertos Koutayas

DMD, DDS, CDT

Dr. Spiridon-Oumvertos Koutayas 400X400

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Σπύρος Κουτάγιας γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Απόφοιτος Οδοντικής Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας [1988], της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας [1994] και του μεταπτυχιακού προγράμματος Προσθετικής του Πανεπιστημίου Albert-Ludwigs Freiburg Γερμανίας [1998] όπου και ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή με άριστα [2001].

Εκπλήρωσε επιτυχώς τις προϋποθέσεις του Γερμανικού Συλλόγου Προσθετικής και Βιοϋλικών [2003] και ανακηρύχτηκε σε Ειδικό στην Προσθετική [DGPro Board certified Prosthodontist]. Υπήρξε έμμισθος Εξωτερικός Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Προσθετικής του Πανεπιστημίου Albert-Ludwigs Freiburg Γερμανίας (Διευθυντής ο Καθ. Δρ. J. R. Strub) [2005 – 2011].

Έχει λάβει δύο ερευνητικά βραβεία από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής [2008, 2009] και έχει σημαντικό αριθμό ελληνικών και ξενόγλωσσων δημοσιεύσεων.

Από το 2019 είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής. Διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Κέρκυρα με έμφαση στην ακίνητη-, κινητή-, επιεμφυτευματική– και περιοπροσθετική και στην αισθητική οδοντιατρική.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.