Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Ομιλητής

Έλλη Κοτίνα

Έλλη Κοτίνα

Έλλη Κοτίνα

Σύντομο Βιογραφικό

Η Έλλη Κοτίνα είναι Υπότροφος Ερευνήτρια της International Team of Implantology (ITI) στο Πανεπιστήμιο του Harvard (HSDM) στη Βοστώνη των Η.Π.Α, στο Τμήμα Επανορθωτικής Οδοντιατρικής & Επιστημών Βιοϋλικών, εργαζόμενη στη Πανεπιστημιακή κλινική του Προγράμματος της Οδοντιατρικής Εμφυτευμάτων .

Η Κα Κοτίνα έλαβε το πτυχίο της από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Ελλάδα. Μετά την ειδίκευσή της στο 3ετές πρόγραμμα στην Προσθετική του Πανεπιστημίου Αθηνών, άρχισε να εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας, διατηρώντας ιδιωτικό ιατρείο στην τα τελευταία 8 χρόνια αποκλειστικά στην Προσθετική, Αισθητική και Οδοντιατρική Εμφυτευμάτων. Ταυτόχρονα έχει υπηρετήσει ως Επιστημονικός Συνεργάτης για 9 χρόνια στην προκλινική και κλινική εκπαίδευση των φοιτητών στο τομέα της Κινητής και Ακίνητης Προσθετικής, στης Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι ερευνητικοί τομείς ενδιαφέροντος της επικεντρώνονται στα εμφυτεύματα, την αισθητική και την επανορθωτική οδοντιατρική, και κυρίως τα τελευταία χρόνια στη διδακτική και κλινική εφαρμογή της ψηφιακής οδοντιατρικής τεχνολογίας. Συμμετάσχει ενεργά σε ερευνητικά προγράμματα στον ολοένα και πιο δημοφιλή τομέα της ψηφιακής οδοντιατρικής εμφυτευματολογίας. Τέλος, έχει δημοσιεύσει σχετικά σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ενώ έχει πολυάριθμες συμμετοχές με αναρτήσεις και διαλέξεις σε εθνικά και διεθνή συνέδρια.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

Μοιραστείτε το