Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Ομιλητής

Μιχάλης Παπαστάμος

Μιχάλης Παπαστάμος

Μιχάλης Παπαστάμος

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Κος Μιχάλης Παπαστάμος γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα. Είναι ενεργός στον οδοντοτεχνικό χώρο από το 1983, οπότε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του.

Από το 1989 είναι ιδιοκτήτης του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου Dental Aesthetic, το οποίο ειδικεύεται στις αισθητικές αποκαταστάσεις. Παρακολουθεί σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καταξιωμένων οδοντοτεχνιτών και οδοντιάτρων επενδύοντας στην εξέλιξη και αναβάθμιση του γνωστικού και μορφωτικού του επιπέδου.

Παράλληλα, διοργανώνει και παραδίδει και ο ίδιος σεμινάρια και επιδείξεις και έχει συμμετάσχει, σε συνεργασία με Έλληνες και ξένους οδοντίατρους, σε οδοντιατρικά live προγράμματα ολοκληρωμένης αποκατάστασης δοντιών, αναλαμβάνοντας το οδοντοτεχνικό μέρος.

Κατά την περίοδο 2004 – 2006, κατόπιν εξειδίκευσης από την εταιρία DENTAURUM στη Γαλλία, διετέλεσε επίσημος εκπαιδευτής της στην Ελλάδα, για το κεραμικό σύστημα CCS.

Επίσης θέλοντας να συμβάλει ενεργά στην εξέλιξη του οδοντοτεχνικού κλάδου, διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ‘Εταιρίας Εφαρμοσμένης Οδοντοτεχνικής Πράξης’ η οποία ασχολείται με επιστημονικά θέματα που αφορούν το χώρο.

Συνεργάζεται με το μεταπτυχιακό τμήμα της προσθετικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2013 είναι επίσημος εκπαιδευτής της εταιρείας Ivoclar για τα προϊόντα της.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

Μοιραστείτε το