ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ

Δωρεάν Οδοντιατρικά Webinars

Βασικές αρχές για μία επιτυχημένη ενδοδοντική θεραπεία.

Διαθέσιμη Επαναπροβολή Webinar | Θέμα: Βασικές αρχές για μία επιτυχημένη ενδοδοντική θεραπεία. | Ημερομηνία Διεξαγωγής: Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 | 20:00 – 21:30 Ώρα Ελλάδος | Γλώσσα: Ελληνικά |
Διάρκεια: 1 Ώρα και 30 λεπτά | Ομιλητής: Σώτη Πετράκη, Ενδοδοντολόγος | Διοργάνωση: Σύλλογος Ελλήνων Ενδοδοντολόγων – Ενδοδοντολογική Εταιρεία Κύπρου | Το Εξ’αποστάσεως σεμινάριο πιστοποιείται με 1,5 CPD Credit Hours.

Το Webinar Πραγματοποιήθηκε

Θέμα: Βασικές αρχές για μία επιτυχημένη ενδοδοντική θεραπεία.
Ημερομηνία Διεξαγωγής: Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 | 20:00 – 21:30 Ώρα Ελλάδος
Γλώσσα: Ελληνικά
Διάρκεια: 1 Ώρα και 30 λεπτά
Ομιλητής: Σώτη Πετράκη Ενδοδοντολόγος
Διοργάνωση: Σύλλογος Ελλήνων Ενδοδοντολόγων – Ενδοδοντολογική Εταιρεία Κύπρου
Το Εξ’αποστάσεως σεμινάριο πιστοποιείται με 1,5 CPD Credit Hours

Με ποιον τρόπο λαμβάνω το πιστοποιητικό παρακολούθησης του Webinar; Πιστοποιητικό παρακολούθησης για Webinars με διοργανωτή το Ινστιτούτο Μέριμνα λαμβάνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά το μέγιστο μέχρι 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του online σεμιναρίου. To e-mail αποστολής είναι αυτό που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στο σεμινάριο.

Περίληψη:
Στο webinar αυτό θα συζητήσουμε πώς ορίζουμε την επιτυχία μιας ενδοδοντικής θεραπείας (κλινικά και ακτινογραφικά), ποια είναι τα συνήθη αίτια μιας αποτυχίας (μικροβιακά και μη) και με ποιους τρόπους θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας μας (απομόνωση, μεγέθυνση, διάνοιξη, προσδιορισμός μήκους εργασίας, μηχανική επεξεργασία, διαβατότητα, διακλυσμοί, μία ή δύο συνεδρίες, έμφραξη και μυλική αποκατάσταση). Θα συζητηθεί επίσης ο όρος «επιβίωση» ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών.

Σώτη Πετράκη Ενδοδοντολόγος

Dr. Soti PetrakiΗ Δρ. Πετράκη απεφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2007. Ακολούθως, εργάστηκε ως γενικός οδοντίατρος στην Αθήνα για δύο χρόνια, μία απολύτως απαραίτητη προυπόθεση για μετέπειτα εισδοχή της σε πρόγραμμα εξειδίκευσης στο Λονδίνο.

Μετά από αυστηρές εξετάσεις εισδοχής (θεωρητικές, προφορικές και πρακτικές), έγινε δεκτή στο Eastman Dental Hospital (University College London) το 2009 όπου ολοκλήρωσε τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδικότητας στην Ενδοδοντία. Στο τέλος των δύο πρώτων χρόνων σπουδών πήρε το Master of Clinical Dentistry (MClinDent) στην Ενδοδοντία. Το 2011 της απονεμήθη επίσης το Dentsply – Maillefer Endodontic Prize for “Student of the year 2011”. Μετά από ένα επιπρόσθετο, καθαρά κλινικό, τρίτο έτος σπουδών, και επιτυχία στις σχετικές εξετάσεις που παρακάθησε, της απονεμήθηκε το Membership in Restorative Dentistry (MRD) από το Royal College of Surgeons of England. Αφού πήρε το MRD, της επετράπη να συμπεριληφθεί στη λίστα των Ειδικών Ενδοδοντολόγων του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός από το European Society of Endodontology.

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λεμεσού και αντιπρόεδρος της Ενδοδοντολογικής Εταιρείας Κύπρου.

Η Δρ.Πετράκη εργάζεται στο ιδιωτικό της οδοντιατρείο στη Λεμεσό (Κύπρος) από το 2013 όπου δέχεται εξωτερικές παραπομπές ασθενών για θεραπείες που σχετίζονται αποκλειστικά με την Ενδοδοντία.

Υποστηρικτής Συλλόγου:

Implatology 2020 - 2021

 

 

Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας
Έναρξη ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

 

Minor Tooth Movement

 

 

Greece International Program in
Minor Tooth Movement
Έναρξη ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020