Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

25

Μαΐου

2020

21:00 ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

25

Μαΐου

2020

Ολοκληρώθηκε

Η επίδραση της χρήσης ελαστικού απομονωτήρα στον έλεγχο της διασποράς λοιμώξεων

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Δευτέρα

,

25

Μαΐου

,

2020

Ώρα:

21:00 ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Περίληψη:
Υπάρχουν αρκετές μελέτες που επισημαίνουν τη μείωση της βακτηριακής μόλυνσης και του αερολύματος κατά τη χρήση του ελαστικού απομονωτήρα. Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες οδηγίες εργασίας στην εποχή της πανδημίας, μπορούμε να επισημάνουμε τη χρήση του ελαστικού απομονωτήρα σε διάφορες κλινικές περιπτώσεις. Θα γίνει παρουσίαση των απαραίτητων αρπαγών και των διάφορων ελαστικών απομονωτήρων, επισημαίνοντας τα πλεονεκτήματα της χρήσης τους και τι να χρησιμοποιήσουμε πότε. Μερικές επιπλέον συμβουλές για το τι να χρησιμοποιήσετε σε κάθε κατάσταση και μικρές οδηγίες για την τοποθέτηση ελαστικού απομονωτήρα. Επίσης, θα γίνει αναφορά σε οδηγίες συντήρησης του εξοπλισμού και σε ορισμένες κλινικές περιπτώσεις.

Υποστηρικτές

southern implants hellas

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
loukas-ioannis
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.