Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

12

Δεκεμβρίου

20:00 Ώρα Ελλάδας

2018

Ολοκληρώθηκε

Ολοκληρωμένη Προσέγγιση στις άμεσες αισθητικές αποκαταστάσεις. Τα Κλειδιά της επιτυχίας.

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

12

Δεκεμβρίου

,

2018

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια

Περίληψη:
Η σύγχρονη επανορθωτική οδοντιατρική έχει διανύσει πολύ δρόμο από την απλή αποκατάσταση της οδοντικής μορφής και λειτουργίας με παθητικό τρόπο, σε μια καινοτόμο προσέγγιση η οποία περιλαμβάνει αισθητικά υλικά ικανά να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον του στόματος, απελευθερώνοντας και επαναφόρτιζοντας ευεργετικά ιόντα όπως το φθόριο. Ταυτόχρονα, η εισαγωγή διαφόρων τύπων αισθητικών υλικών, μέχρι τις ενισχυμένες με ίνες κατασκευές σύνθετης ρητίνης επιτρέπουν την ανάπτυξη της έννοιας της «Ελάχιστα Επεμβατικής Αισθητικής Οδοντιατρικής» η οποία αντιστοιχεί απόλυτα με την τάση της διατήρησης όσο το δυνατόν περισσότερο υγιών οδοντικών ιστών. Η παρουσίαση είναι μια περιεκτική επισκόπηση των δυνατοτήτων των σύγχρονων συστημάτων σύνθετης ρητίνης, χωρίζεται σε τμήματα αφιερωμένα στις σύνθετες ρητίνες σε γενικές γραμμές (χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα), και παρουσιάσεις περιστατικών των διαφόρων χρήσεων αισθητικών υλικών από το μικρότερη μέχρι τη μεγαλύτερη αποκατάσταση. Επίσης παρουσιάζονται ειδικά θέματα όπως, η χρήση των ινών στην αποκαταστατική οδοντιατρική, η επιδιόρθωση αισθητικών αποκαταστάσεων (κεραμικών και άλλων) κλπ.

*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας έχει θεσμοθετηθεί η μοριοδότηση και όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας μοριοδοτούνται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% του webinar.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα