Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

23

Μαΐου

20:00 Ώρα Ελλάδας

2018

Ολοκληρώθηκε

Προσθετική ελάχιστης παρέμβασης. Κλινικά βήματα σε απλά και σύνθετα περιστατικά

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

23

Μαΐου

,

2018

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Τα σύγχρονα ολοκεραμικά υλικά σε συνδυασμό με τις τεχνικές συγκόλλησης στους οδοντικούς ιστούς έχουν αλλάξει σημαντικά τον τρόπο διαχείρισης των προβλημάτων απώλειας οδοντικής ουσίας. Πρωτόκολλα ελάχιστης παρέμβασης μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις μέρες μας σε ένα ευρύ φάσμα κλινικών καταστάσεων, από απλά και εντοπισμένα αισθητικά προβλήματα μέχρι σύνθετα προβλήματα γενικευμένης καταστροφής οδοντικών φραγμών, λόγω βρυγμού και διάβρωσης. Σε αυτό το webinar θα παρουσιαστούν τα κλινικά βήματα για τη βελτίωση του χαμόγελου με όψεις ελάχιστης οδοντικής παρασκευής (prep-less) και όψεις χωρίς καθόλου παρασκευή των δοντιών (non-prep). Σε σύνθετα περιστατικά με έντονη αποτριβή δοντιών θα αναλυθεί μια σύγχρονη θεραπευτική προσέγγιση για τη διαχείριση των αιτιολογικών παραγόντων και την αποκατάσταση με ελάχιστη παρέμβαση στους οδοντικούς οστούς.

*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας έχει θεσμοθετηθεί η μοριοδότηση και όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας μοριοδοτούνται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% του webinar.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Dr. Tsoutis Konstantinos
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα