Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

23

Απριλίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

23

Απριλίου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Θεραπεία Του Πολφού Σε Δόντια Με Βαθιά Τερηδόνα Ή Οδοντικό Τραύμα

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Πέμπτη

,

23

Απριλίου

,

2020

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Περίληψη:
Η θεραπεία του πολφού (Vital pulp therapy) είναι μια τεκμηριωμένη και ελάχιστης παρέμβασης (minimally invasive) θεραπευτική λύση με στόχο τη διατήρηση της ζωτικότητας του υγιούς πολφού και πρόληψη ανάπτυξης περιακρορριζκής φλεγμονής. Η θεραπεία αυτή αποτελεί τη βιολογική βάση της ενδοδοντικής θεραπείας και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τεχνικές έμμεσης, άμεσης κάλυψης και πολφοτομής που εφαρμόζονται κυρίως σε περιστατικά μονίμων δοντιών με βαθιά τερηδόνα ή προσβολής του πολφού ύστερα από οδοντικό τραύμα.

Η γνώση της παθολογίας του πολφού σε σχέση με την εξέλιξη της τερηδόνας ή μετά από οδοντικό τραύμα και η χρήση της μεγέθυνσης του μικροσκοπίου και βιοκεραμικών υλικών έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια σε επιτυχημένες τεχνικές θεραπείας του πολφού.

Σκοπός της παρουσίασης είναι να συζητήσει διεξοδικά τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα και πρωτόκολλα ελάχιστα παρεμβατικής διαχείρισης του ζωντανού πολφού σε τερηδόνα ή τραύμα, όπως έχουν τεκμηριωθεί κατά περίπτωση.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Νέστορας Τζίμπουλας 400x400
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.