Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

30

Ιουνίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

30

Ιουνίου

2021

Ολοκληρώθηκε

Οπίσθιες Αποκαταστάσεις: The Coffee Story

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

30

Ιουνίου

,

2021

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

120 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια


Περίληψη
Κάθε αποκατάσταση οπισθίων δοντιών με σύνθετη ρητίνη στοχεύει στη φυσική χρωματική απόδοση και σωστή ανατομική μορφολογία αλλά και στην προστασία του βιολογικού και λειτουργικού υποβάθρου του δοντιού. Γιατί ωστόσο επικρατεί σύγχυση με τα ποικίλα κλινικά πρωτόκολλα και υλικά για τις εμφράξεις με σύνθετες ρητίνες; Γιατί εμφανίζεται μετεπεμβατική ευαισθησία; Ποια σύνθετη ρητίνη είναι η κατάλληλη και ποιος συνδετικός παράγοντας θα προσφέρει τη μεγαλύτερη αντοχή; Πόσο υγρή πρέπει να είναι η οδοντίνη για τη σωστή συγκόλληση; Τι ρόλο παίζει η συσκευή πολυμερισμού που θα χρησιμοποιηθεί; Και αφού όλα έχουν γίνει σωστά, γιατί ο ασθενής πονάει; Είναι όντως οι σύνθετες ρητίνες τόσο απλές και καθημερινές όπως ένας καφές; To webinar συνοψίζει τις απαντήσεις στα σύγχρονα κλινικά ερωτήματα, συνθέτοντας τη συνταγή για επιτυχημένες εμφράξεις σύνθετης ρητίνης με υλικά που απλοποιούν τη διαδικασία και τεχνικές που μιμούνται τη φύση.

Υποστηρικτές

memodent 3Μ

*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας έχει θεσμοθετηθεί η μοριοδότηση και όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας μοριοδοτούνται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Δεν αποστέλλεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 90% του webinar.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.