Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

17

Μαρτίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

17

Μαρτίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Coaching και Management, σημαντικοί βοηθοί του Οδοντιάτρου.

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

17

Μαρτίου

,

2021

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητές:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η εκπαίδευση του Οδοντιάτρου περιλαμβάνει πολλές και απαιτητικές προκλήσεις. Το ίδιο και η καθημερινή κλινική πράξη.
Μία πρόκληση όμως για την οποία δεν έχει εκπαιδευτεί αποτελεσματικά, είναι η ικανότητα να επηρεάζει και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά ανθρώπους. Άνθρωποι, που είναι ασθενείς του, εν δυνάμει ασθενείς του, συνεργάτες του.Τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, με την πρόσθετη και ασφυκτική πίεση της πανδημίας, αυτή η πρόκληση είναι κρίσιμη.

Σε αυτό το webinar θα συζητήσουμε πώς η μεθοδολογία του Coaching και του Management μπορεί να βοηθήσει :
• Στην συνειδητοποίηση αναγκών και θεμάτων προς διαχείριση.
• Στην επιλογή κάποιας μεθόδου για επίλυση των παραπλεύρων θεμάτων του ιατρείου.
• Στην αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας.
• Σε πιο ικανοποιημένους ασθενείς.
• Σε μια πιο ομαλή εργασιακή καθημερινότητα με τους ασθενείς.
• Στη δημιουργία μιας εργασιακής ομάδας με κοινές αξίες και στόχους.
• Στην ψυχολογική υποστήριξη του σημαντικότερου ανθρώπου που πρέπει να επηρεάσει : του εαυτού του!

*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας έχει θεσμοθετηθεί η μοριοδότηση και όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας μοριοδοτούνται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Δεν αποστέλλεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 90% του webinar.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.