Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

20

Απριλίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

20

Απριλίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Αντιμετώπιση δυσχρωμικού υποστρώματος στις άμεσες αποκαταστάσεις

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τρίτη

,

20

Απριλίου

,

2021

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η σύνθετη ρητίνη αποτελεί μία προσπάθεια μίμησης των οπτικών ιδιοτήτων των οδοντικών ιστών, συνεπώς πρόκειται για ημιδιαφανές υλικό. Η διαφάνειά της είναι ευθέως εξαρτώμενη από το πάχος του υλικού. Οι οπτικές ιδιότητες αυτές που αποτελούν σύμμαχο στην προσπάθεια να κρύψουμε την αποκατάσταση στους φυσικούς ιστούς, αποτελεί πονοκέφαλο όταν προσπαθούμε να τροποποιήσουμε την εμφάνιση ενός δυσχρωμικού υποστρώματος. Στο σεμινάριο θα γίνει επίδειξη των ενεργειών που απαιτούνται για μια τέτοια κάλυψη, καθώς και τις δυνατότητες για κάλυψη μεταλλικών σκελετών προσθετικών εργασιών σε περιπτώσεις παρασκευής.

Υποστηρικτές

Συνεταιρισμός Οδοντιάτρων Θεσσαλονίκης ΣΟΘ 3Μ

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.