Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

28

Ιανουαρίου

20:00 Ώρα Ελλάδας

2021

Ολοκληρώθηκε

Αντιμετώπιση Αισθητικών Προβλημάτων στα Πρόσθια δόντια με Τεχνικές Ελάχιστης Παρέμβασης

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Πέμπτη

,

28

Ιανουαρίου

,

2021

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια


ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η βελτίωση της αισθητικής του χαμόγελου είναι «απαίτηση» πολλών ατόμων στις σύγχρονες κοινωνίες. Προβλήματα όπως, η δυσχρωμία, το κάταγμα, ο πολυτεριδονισμός, η έλλειψη ενός ή περισσοτέρων δοντιών, μεσοδόντια διαστήματα, δόντια νάνοι, εκτός από το αισθητικό πρόβλημα που δημιουργούν, επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία του ατόμου και κατ’ επέκταση την κοινωνική του συμπεριφορά.
Στην παρουσίαση, μέσα από κλινικά περιστατικά, θα συζητηθεί η εφαρμογή των συνθέτων ρητινών, στο κλείσιμο μεσοδοντίων διαστημάτων, στην αλλαγή σχήματος δοντιών, στην αποκατάσταση διαβρώσεων και όψεων σύνθετης ρητίνης, με την ελάχιστη αποκοπή οδοντικών ιστών. Τέλος θα συζητηθεί η αξιοπιστία και μακροβιότητα τέτοιων αποκαταστάσεων σε βάθος χρόνου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Στοματολογική Εταιρεία Θεσσαλίας αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 90% του webinar.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα