Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

19

Ιουλίου

2018

9:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

19

Ιουλίου

2018

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Ζωντανά Χειρουργεία Τοποθέτησης Εμφυτευμάτων και Άμεσης Φόρτισης

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Πέμπτη

,

19

Ιουλίου

,

2018

Ώρα:

9:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

300 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητές:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

To Webinar αποτελείται από 4 Ζωντανά Χειρουργεία.

1ο Webinar Full Mouth Placement of Implants with Digital Surgical Guide

2ο Webinar Totally Digital Immediate Placement and Loading of Single Unit Implant

3ο Webinar Full Mouth Placement of Implants in an edentulous maxilla with Digital Surgical Guide

4ο Webinar Placement of Implants with Digital Surgical Guide

*To Webinar θα πραγματοποιηθεί εν όψη μέρους της Ενότητας Παρακολούθησης Ζωντανών Χειρουργείων του Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Εμφυτευματολογίας 2018-2019 που διοργανώνει το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΡΙΜΝΑ σε συνεργασία με το NYU College of Dentistry Linhart Continuing Dental Education Program
( Το Νέο Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας 2019-2020 με κλινική συμμετοχή ξεκινάει το Μάρτιο του 2019 και περιλαμβάνει 4 Ενότητες – 16 Ημέρες στην Ελλάδα και 2 Ενότητες – 10 Ημέρες στη Νέα Υορκη.)

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.