Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

02

Ιουνίου

20:00 Ώρα Ελλάδας

2021

Ολοκληρώθηκε

Η Λεύκανση από το Α ως το Ω

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

02

Ιουνίου

,

2021

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια


Περίληψη
Η λεύκανση των δοντιών αποτελεί μη επεμβατική θεραπεία διόρθωσης του χρώματος των δοντιών. Σε αυτό το σεμινάριο θα αναλυθούν ο χημικός τρόπος με τον οποίο πραγματοποιείται η λεύκανση των δοντιών , η διαδικασία της λεύκανσης με νάρθηκες στο σπίτι ,η διαδικασία της λεύκανσης στο οδοντιατρείο, η διαδικασία της λεύκανσης απονευρωμένου δοντιού, το νομικό πλαίσιο της λεύκανσης των δοντιών στην Ευρώπη καθώς επίσης θα αναφερθούν λάθη και παραλείψεις κατά τη διαδικασία της λεύκανσης. Κατόπιν θα δοθούν tips and tricks για προβλέψιμα αποτελέσματα και οδηγίες για την αντιμετώπιση προβλημάτων . Τέλος θα αναφερθούν τα προβλήματα της πιστοποίησης του αποτελέσματος της λεύκανσης με αντικειμενικά κριτήρια.

Υποστηρικτές

Oral Innovation

*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας έχει θεσμοθετηθεί η μοριοδότηση και όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας μοριοδοτούνται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Δεν αποστέλλεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 90% του webinar.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα