Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

17-19

Σεπτεμβρίου

2021

Ολοκληρώθηκε

17-19

Σεπτεμβρίου

2021

Ολοκληρώθηκε

45o Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

kalamata2

Ημερομηνία:

,

17-19

Σεπτεμβρίου

,

2021

Ώρα:

Διάρκεια:

8Ώρες/Ημέρα

Γλώσσα:

Ελληνικά

Συνέδριο Yβριδικού Τύπου

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το 45ο Πανελληνίο Παιδοδοντικό Συνέδριο θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή, δια ζώσης και διαδικτυακά, έτσι όπως ορίζεται από τα παρόντα ισχύοντα μέτρα για τα συνέδρια και τις ομαδικές συναθροίσεις, λόγω της πανδημίας.

Η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο σε ιδιώτες, και αφορά διαδικτυακή εγγραφή και παρακολούθηση, με την δυνατότητα φυσικής παρακολούθησης.

Οι εγγραφές επιβεβαιώνονται μόνο με την υποβολή της on-line φόρμας εγγραφής και με την επιβεβαίωση της πλήρους προπληρωμής του τέλους εγγραφής και της επιβεβαίωσης της διαθεσιμότητάς μας.

Η αγορά της υβριδικής διάσκεψης είναι προς χρήση μόνο από τον εγγεγραμμένο συμμετέχοντα και τα στοιχεία εγγραφής δεν θα πρέπει να διαβιβάζονται σε τρίτους. Κάτι τέτοιο μπορεί να εμποδίσει τη δική σας πρόσβαση, καθώς η είσοδος στο Webinar γίνεται μόνο με προηγούμενη εγγραφή.

Εάν συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία (σε περίπτωση φυσικής συμμετοχής), οι διοργανωτές θα τηρήσουν αυστηρά την σειρά προτεραιότητας επιβεβαιωμένης δήλωσης φυσικής συμμετοχής, και διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν οποιαδήποτε περαιτέρω φυσική συμμετοχή.

Η Οργανωτική Επιτροπή θα συμμορφώνεται με τους κρατικούς και τοπικούς κανονισμούς για τις συγκεντρώσεις (ανάλογα με τις οδηγίες και τους περιορισμούς του Covid-19 στον καθορισμένο χρόνο) και θα κάνει προσαρμογές στο σχέδιο της εκδήλωσης ανάλογα με τις ανάγκες, για την ασφάλεια όλων των ατόμων που παρακολουθούν.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
kalamata2
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.