Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

17-19

Σεπτεμβρίου

2021

Ολοκληρώθηκε

45o Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

kalamata2

Ημερομηνία:

,

17-19

Σεπτεμβρίου

,

2021

Ώρα:

Διάρκεια:

8Ώρες/Ημέρα

Γλώσσα:

Ελληνικά

Συνέδριο Yβριδικού Τύπου

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το 45ο Πανελληνίο Παιδοδοντικό Συνέδριο θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή, δια ζώσης και διαδικτυακά, έτσι όπως ορίζεται από τα παρόντα ισχύοντα μέτρα για τα συνέδρια και τις ομαδικές συναθροίσεις, λόγω της πανδημίας.

Η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο σε ιδιώτες, και αφορά διαδικτυακή εγγραφή και παρακολούθηση, με την δυνατότητα φυσικής παρακολούθησης.

Οι εγγραφές επιβεβαιώνονται μόνο με την υποβολή της on-line φόρμας εγγραφής και με την επιβεβαίωση της πλήρους προπληρωμής του τέλους εγγραφής και της επιβεβαίωσης της διαθεσιμότητάς μας.

Η αγορά της υβριδικής διάσκεψης είναι προς χρήση μόνο από τον εγγεγραμμένο συμμετέχοντα και τα στοιχεία εγγραφής δεν θα πρέπει να διαβιβάζονται σε τρίτους. Κάτι τέτοιο μπορεί να εμποδίσει τη δική σας πρόσβαση, καθώς η είσοδος στο Webinar γίνεται μόνο με προηγούμενη εγγραφή.

Εάν συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία (σε περίπτωση φυσικής συμμετοχής), οι διοργανωτές θα τηρήσουν αυστηρά την σειρά προτεραιότητας επιβεβαιωμένης δήλωσης φυσικής συμμετοχής, και διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν οποιαδήποτε περαιτέρω φυσική συμμετοχή.

Η Οργανωτική Επιτροπή θα συμμορφώνεται με τους κρατικούς και τοπικούς κανονισμούς για τις συγκεντρώσεις (ανάλογα με τις οδηγίες και τους περιορισμούς του Covid-19 στον καθορισμένο χρόνο) και θα κάνει προσαρμογές στο σχέδιο της εκδήλωσης ανάλογα με τις ανάγκες, για την ασφάλεια όλων των ατόμων που παρακολουθούν.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
kalamata2
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα