ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ

Δωρεάν Οδοντιατρικά Webinars

Έλεγχος λοιμώξεων στο περιβάλλον του οδοντιατρείου.

Μη Διαθέσιμη Επαναπροβολή Webinar | Θέμα: Έλεγχος λοιμώξεων στο περιβάλλον του οδοντιατρείου. | Ημερομηνία Διεξαγωγής: Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 | Γώσσα: Ελληνικά | Διάρκεια: 1 Ώρα και 30 λεπτά |
Ομιλητής: Ανδρέας Τσαγκαράκης | Διοργάνωση: Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Το Webinar Πραγματοποιήθηκε

Θέμα: Έλεγχος λοιμώξεων στο περιβάλλον του οδοντιατρείου.
Ημερομηνία Διεξαγωγής: Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 | 21:00 – 22:30 Ώρα Ελλάδος
Γλώσσα: Ελληνικά
Διάρκεια: 1 Ώρα και 30 λεπτά
Ομιλητής: Ανδρέας Τσαγκαράκης
Διοργάνωση: Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Περίληψη:
Η επιδημία του κοροναϊού έφερε ξανά στο προσκήνιο τον έλεγχο των λοιμώξεων στην Οδοντιατρική. Έχει όμως αλλάξει κάτι; Είναι οι μέχρι τώρα πρακτικές μας ασφαλείς; Τι πρέπει να προσέχουμε στην καθημερινή πράξη; Πως διαχειριζόμαστε τα εργαλεία μας την ώρα της εργασίας; Πως μεταχειριζόμαστε τις επιφάνειες που δεν μπορούμε να αποστειρώσουμε; Ποια τεχνολογία έχουμε στη διάθεσή μας και σε ποιο βαθμό μπορεί να μας βοηθήσει; Πως ελαχιστοποιούμε το χρόνο επεξεργασίας των εργαλείων μας ; Υπάρχει κάτι καινούργιο; Είναι αποδοτικό; Αυτά και πολλά περισσότερα σε ένα webinar για τον έλεγχο των λοιμώξεων στο οδοντιατρείο.

Ανδρέας Τσαγκαράκης DDS

Dr. Andreas TsagarakisΟ Ανδρέας Τσαγκαράκης γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης το 1973. Μετά από επιτυχείς πανελλήνιες εξετάσεις εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης όπου αποφοίτησε το 1997. Μέχρι τον Ιούνιο του 1999 παρακολούθησε τις εργασίες του εργαστηρίου της Οδοντικής και Ανωτέρας Προσθετικής στα πλαίσια του άτυπου μεταπτυχιακού προγράμματος.

Το χρονικό διάστημα 2006-2009 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης στην αποκατάσταση στόματος και την αισθητική οδοντιατρική. Το ίδιο χρονικό διάστημα απέκτησε μετά από εξετάσεις τον τίτλο του AssociateFellowship in DiodeLaser και AssociateFellowship in Er,Cr:YSGG από το World Clinical Laser Institute. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Χανιά με έμφαση την αισθητική οδοντιατρική και τα εμφυτεύματα.

Χορηγός

southern implants hellas
Implatology 2020 - 2021

 

 

Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας
Έναρξη ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

 

Minor Tooth Movement

 

 

Greece International Program in
Minor Tooth Movement
Έναρξη ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020