Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

22

Ιουνίου

2020

21:00 ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

22

Ιουνίου

2020

Ολοκληρώθηκε

Έλεγχος λοιμώξεων στο περιβάλλον του οδοντιατρείου.

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Δευτέρα

,

22

Ιουνίου

,

2020

Ώρα:

21:00 ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Περίληψη:
Η επιδημία του κοροναϊού έφερε ξανά στο προσκήνιο τον έλεγχο των λοιμώξεων στην Οδοντιατρική. Έχει όμως αλλάξει κάτι; Είναι οι μέχρι τώρα πρακτικές μας ασφαλείς; Τι πρέπει να προσέχουμε στην καθημερινή πράξη; Πως διαχειριζόμαστε τα εργαλεία μας την ώρα της εργασίας; Πως μεταχειριζόμαστε τις επιφάνειες που δεν μπορούμε να αποστειρώσουμε; Ποια τεχνολογία έχουμε στη διάθεσή μας και σε ποιο βαθμό μπορεί να μας βοηθήσει; Πως ελαχιστοποιούμε το χρόνο επεξεργασίας των εργαλείων μας ; Υπάρχει κάτι καινούργιο; Είναι αποδοτικό; Αυτά και πολλά περισσότερα σε ένα webinar για τον έλεγχο των λοιμώξεων στο οδοντιατρείο.

Υποστηρικτές

southern implants hellas

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
tsagkaris
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.