Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Διοργανωτής

Ελληνική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής (ΕΕΑΘΛΟ)

eeathlo

Διεύθυνση: Πραξιτέλους 187 Πειραιάς Ν. Αττικής ΤΚ.18535 Ελλάδα

Τηλ.Επικοινωνίας: 2104181444

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ο σκοπός του Σωματείου είναι επιστημονικός και ειδικότερα:
1. Η έρευνα, συλλογή και δημοσίευση πληροφοριών για την πρόληψη και θεραπεία του τραύματος στην περιοχή του στόματος και του προσώπου και η ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων φορέων και ατόμων (οδοντιατρικοί σύλλογοι ανά την Ελλάδα, αθλητικά σωματεία, προπονητές, αθλητές, γονείς, εκπαιδευτικοί).
2. Η εκπαίδευση, κλινική πρακτική, έρευνα και ενημέρωση των μελών στην Αθλητική Οδοντιατρική.
3. Η επιμόρφωση των οδοντιάτρων στην Αθλητική Οδοντιατρική, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στοματικής υγείας στα άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό και τις αθλοπαιδιές.

ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ
Μέσα για την επιδίωξη του παραπάνω σκοπού είναι:
1. Η διοργάνωση σεμιναρίων, διαλέξεων, επιμορφωτικών μαθημάτων και συνεδρίων με τη συμμετοχή επιφανών επιστημόνων, που έχουν αντικείμενο την Αθλητική Οδοντιατρική.
2. Η δημοσίευση επιστημονικών άρθρων και μελετών.
3. Η δημοσίευση εκλαϊκευμένων άρθρων σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα γενικότερου ενδιαφέροντος, ομιλίες σε αθλητικούς χώρους και σχολεία, συμμετοχή σε ενημερωτικές εκπομπές.
4. Η συνεργασία με άλλες επιστημονικές εταιρείες, ιδρύματα και οργανώσεις δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου που έχουν κοινούς στόχους με την εταιρεία μας.
5. Η διοργάνωση και συμμετοχή σε εκδηλώσεις που έχουν στόχο την ενημέρωση και προβολή των τελευταίων επιστημονικών δεδομένων σε θέματα πρόληψης θεραπείας του τραύματος στην περιοχή του προσώπου και της κεφαλής, καθώς επίσης των παθολογικών καταστάσεων στην περιοχή του στόματος.
6. Η υποβολή προτάσεων προς τους αρμοδίους φορείς για την υιοθέτηση κανόνων και προληπτικών μέσων για την ασφαλή άσκηση και τη διατήρηση της οδοντοστοματοπροσωπικής ακεραιότητας και υγείας των ενασχολούμενων με αθλητικές δραστηριότητες.

Θέματα σχετικά με τον Οργανωτή

25

Νοεμβρίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

25

Νοεμβρίου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιράσου το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.