Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

25

Νοεμβρίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

25

Νοεμβρίου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Αθλητικοί προστατευτικοί νάρθηκες. Από το Α έως το Ω.

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

25

Νοεμβρίου

,

2020

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ως Αθλητική Οδοντιατρική ορίζεται ο κλάδος εκείνος της Οδοντιατρικής που ασχολείται με την πρόληψη και την αντιμετώπιση των τραυματισμών και άλλων βλαβών που προκύπτουν στο Στοματογναθικό Σύστημα ως συνέπεια της αθλητικής δραστηριότητας. Στην εποχή μας οι αθλητικές δραστηριότητες τόσο σε ερασιτεχνικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς . Εκτός από τα προφανή οφέλη για τη σωματική και ψυχική υγειά των αθλούμενων , δυστυχώς συχνά εμπεριέχουν και κινδύνους .Οι κίνδυνοι συνίστανται τόσο σε ενδεχόμενους τραυματισμούς ως αποτέλεσμα της αθλητικής δραστηριότητας, ιδιαίτερα στα αθλήματα επαφής, όσο και σε σημαντικές επιπτώσεις σε επίπεδο στοματικής υγείας, ειδικά σε ότι αφορά στους κορυφαίους αθλητές.

Η συμβολή των αθλητικών προστατευτικών ναρθήκων στην πρόληψή των αθλητικών οδοντικών τραυματισμών είναι επαρκώς τεκμηριωμένη βιβλιογραφικά. Η επιλογή εν τούτοις του κατάλληλου νάρθηκα συχνά προκαλεί προβληματισμό στον οδοντίατρο και σύγχυση στον αθλούμενο, ο οποίος δυσκολεύεται να καταλάβει τις διαφορές ανάμεσα στους μερικώς προσαρμοζόμενους και τους εξατομικευμένους αθλητικούς νάρθηκες.
Στο webinar θα αναλυθούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε τύπου νάρθηκα και θα περιγραφούν αναλυτικά όλα τα στάδια για την κατασκευή και παράδοση στον ασθενή μας ενός άριστου εξατομικευμένου νάρθηκα.

Υποστηρικτές

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.