Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Διοργανωτής

Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας

Οδοντιατρικός σύλλογος Ηλείας

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο

Ο Οδοντιατρικός σύλλογος Ηλείας αποτελείται από 111 μέλη οδοντιάτρους μεταξύ των οποίων 9 είναι εξειδικευμένοι. Το πρωταρχικό μέλημα του συλλόγου και των μελών του είναι η προάσπιση της στοματικής υγείας των συμπολιτών μας, η επιστημονική εξέλιξη των μελών μας μέσα από τα συνεδρία μας και η συλλογική αντιμετώπιση των επαγγελματικών προλημάτων του κλάδου. Η στοματική υγεία είναι αλληλένδετη με την γενική, ψυχική και σωματική υγεία.
Όλοι οι πολίτες πρέπει να εμπιστεύονται τα μέλη του Οδοντιατρικού συλλόγου Ηλείας για την επιστημονική τους κατάρτιση για πρόληψη και θεραπεία των νοσημάτων του στόματος. Το σύνθημά μας είναι επισκεφθείτε δυο φορές το χρόνο τον οδοντίατρό σας για να σας χαρίζει το χαμόγελο της επιτυχίας και αυτοπεποίθησης.

Θέματα σχετικά με τον Οργανωτή

12

Μαΐου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

12

Μαΐου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιράσου το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.